04 / 10 / 2024

Hasan Basri Gök

Hasan Basri Gök

Topraklar Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi, Hanifi Baraç, Hasan Basri Gök tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Kasımpaşa, Küçükpiyale Mahallesi, Zincirlikuyu Caddesi'nde kuruldu

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan  “İl İstihdam Kurulu” toplantısında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu, dağınık şekilde üretim gerçekleştiren esnafı temelini atacakları 2 milyon 500 bin metrekarelik Küçük Sanayi Sitesi’ne taşıyacaklarını müjdeledi.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Hasan Basri Güzeloğlu emlakçılarla buluştu!

Emlakçılar Odası yönetimi ile bir araya gelen Vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentteki emlak ve konut piyasasının geliştiğini, oda yönetiminin de üyelerinden başlayarak eğitim çalışmalarıyla kent için önemli işler yapacağına inandığını söyledi.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Hasan Basri Güzeloğlu: Kocaeli depreme karşı tedbirli!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, depremle alakalı açıklamalar yaptı. Kocaeli'nin depremden sonra çok yol kat ettiğini ifade eden Güzeloğlu, olası bir İstanbul depremine karşı Kocaeli'nin tedbiri olduğunu söyledi.

Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi törenle hizmete girdi, SEKAPARK Kültür alanında ki açılışa Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da katıldı...

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, törenle açıldı.Törende konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Hasan Basri Güzeloğlu Gölcük'teki projeleri anlattı!

Gölcük İlçe Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projelerini anlattı. Toplam 42 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projeler bunlar;

Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli'de altyapı incelemelerinde bulundu!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. Dün etkili olan yağışın ardından meydana gelen selin vurduğu bölgelerde incelemelerde bulundu.

Hasan Basri Gök Haberi

Hasan Basri Gök

Topraklar Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi, Hanifi Baraç, Hasan Basri Gök tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Topraklar Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaatların yıkım söküm temel ve hafriyat temizliğini yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Topraklar Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi adres: Kasımpaşa, Küçükpiyale Mahallesi, zincirlikuyu Caddesi, No:35...