19 / 05 / 2024

Hasan Demir

Hasan Demir

Demirler Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mart'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi, Kamil Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul’da ekmeğe zam sinyali!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Ekmek, Un ve Unlu Mamuller Komitesi eski başkanı Hasan Demir, ekmeğin 8 TL olmasını beklediklerini belirtti.

Park 34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park 34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Demir tarafından kuruldu.

Abk Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abk Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından kuruldu.

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL Celal Akdeniz, Hasan Demir ve Ümit Ünal ortaklığında kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

A Plus HD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus HD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından kuruldu.

Muneer Al Awadhi Gayrimenkul Demir Doğrama Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muneer Al Awadhi Gayrimenkul Demir Doğrama Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.A.M Hasan Al Awadhı tarafından kuruldu.

Dadaş Demirler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dadaş Demirler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demir, Hasan Demir ve İsmail Demir ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demsar Demir İnşaat Nakliye ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsar Demir İnşaat Nakliye ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Erkenci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Maltepe, Küçükyalı Çınar Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşarı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Taşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Yakut Sokak'ta kuruldu.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in katılacağı törenle açılıyor. Peki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var? Tesis nerede?

Demirler Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mart'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi, Kamil Caddesi'nde kuruldu.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Haziran'da bitiyor!

Yıldırım Demirören Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, "Nisanda temelini attığımız Beykoz Riva TFF Milli Takımlar Kampı'nda inşaat Haziranda bitecek" dedi

Hasan Demir Haberi

Hasan Demir

Demirler Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta kuruldu. 


Demirler Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...