18 / 05 / 2024

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi adres

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi adres

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Efe tarafından kuruldu.

Blue Barn Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Barn Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Sarıyer'de Hasan Türkeri tarafından kuruldu.

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ali Davutoğlu ve Hüseyin Efe Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Sammarraıe Grup Emlak İnşaat Ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sammarraıe Grup Emlak İnşaat Ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hasan Sammarraıe tarafından kuruldu.

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Yavuz tarafından kuruldu.

Chy Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Chy Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Cahit Yüksel ve Hasan Yüksel ortaklığında kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Peker Holding'in gayrimenkul yatırımları tam gaz!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, turizm alanında büyümeyi planladıklarına dikkat çekerek "Gayrimenkul alanında da önümüzdeki yıl ve yıllar için hem Türkiye'de, hem de operasyonlarımızın devam ettiği diğer ülkelerde planladığımız yeni projelerimiz mevcut" açıklamasında bulundu.

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uludağ ve Mehmet Kayaalp ortaklığında kuruldu.

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli İle Hasan Hüseyin Akdaş tarafından kuruldu.

Svg Grand Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svg Grand Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Yörük, Enes Akça, Hasan Bingöllü ve Veysel Bulut ortaklığında kuruldu.

Mars Doğa Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Doğa Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Sarıbacak tarafından kuruldu.

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz ve  Uğur Tosun tarafından kuruldu.

Bikonak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bikonak Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli İle Hasan     Biriz, Onur Cavit Biriz, Sare Nurhan Biriz tarafından kuruldu.

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi adres

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Efe tarafından kuruldu.

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi konusu: 
a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe,...