17 / 05 / 2024

Hasan Eylem Çelik

Hasan Eylem Çelik

Mefis Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Ahmet Sanlı, Hasan Eylem Çelik tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta Dünya Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Hks Konstrüksiyon Çelik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hks Konstrüksiyon Çelik İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karaca tarafından kuruldu.

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dallı Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Nakliye Yapı Malzemeleri Çelik Üretim Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dallı tarafından kuruldu.

Evinin yıkılmaması için 46 gündür eylem yapıyor!

Gaziantep'te kentsel dönüşüm nedeniyle evi yıkılacak olan Hasan Bodur, yıkımın usulsüz olduğunu öne sürerek 46 gündür eylem yapıyor. 

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pramit Çelik Montaj Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan   Direk tarafından kuruldu.

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERN Çelik Endüstri Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Emraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Can Sevindir Çelik tarafından kuruldu.

Hasan Çelik kimdir?

Tapu Dairesi Başkanı Hasan Çelik kimdir? Hasan Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Beylikdüzü Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yenileniyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı yenilenecek. Tamamlandığında modern hali ile 2100 kişi kapasiteli seyirci tribününe sahip olacak stat tribün üstü çelik çatı ile kaplanacak.

Teknokent AŞ Yeni Kuluçka Binası'nın temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya Teknokent AŞ Yeni Kuluçka Binası Temel Atma Töreni'nde, teknoparkların, bilginin teknolojik faaliyetlere dönüştürüldüğü önemli merkezler olduğunu söyledi.

Sakarya Karasu Limanı yıl sonunda tamamlanacak!

Sakarya Ekonomi Zirvesi’nde şehrin karar vericileri birçok başlıkta değerlendirmelerde bulundu. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya’nın lojistik alanında önemli gelişmelerle karşılaşacağını aktardı.

Egemen Yatırım Gayrimenkul Ortaklığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egemen Yatırım Gayrimenkul Ortaklığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Mert Çelik, Funda Sürmeli, Nejati Sürmeli, Aysan Çelik, Süleyman Çelik ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Pendik'de kuruldu.

Gaziemir Aktepe sakinleri üstgeçit istiyor!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Aktepe semtinde oturan vatandaşlar, üstgeçit istedi. Aktepe Mahallesi Muhtarı Hasan Fehmi Çelik, "Fuar İzmir Aktepe'de olmasına rağmen mahallemize hiçbir hizmet yapılmadı" dedi

Modoko yönetiminden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyaret!

Modoko yönetimi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a konuk oldu. Ümraniye MODOKO Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Hasan Eylem Çelik Haberi

Hasan Eylem Çelik

Mefis Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Ahmet Sanlı, Hasan Eylem Çelik tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu.


Mefis Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Gayrimenkul ve gayrimenkule dayalı yatırım işlemleri yapmak, şirket portföyünün değerini korumaya ve artırmaya yönelik araştırma yapmak, gerekli tedbirleri almak, şirket portföyünde bulunan veya portföye dahil edilecek gayrimenkuller üzerinde yap-işlet-devret, hasılat paylaşımı modeli çerçevesinde veya karma model kapsamında alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, işyerleri, sanayi tesisleri veya konut projeleri geliştirmek, pazarlamak, satmak veya kiralamak, iştigal konusu ile ilgili olarak hazırlanmış projelere iştirak etmek, üçüncü kişilere konusuyla ilgili danışmalık hizmeti vermek. Şirket amacını gerçekleştirmek için aşağıdaki işleri yapabilir veya yaptırabilir: 1.Gayrimenkul ve gayrimenkule dayalı yatırım işlemleri konusunda üçüncü şahıs...