06 / 05 / 2024

Hasan Fırat kimdir

Hasan Fırat kimdir

Kapalıçarşı esnafının bir bölümünün maliyetin artması üzerine Karadağ'ın önemli turistik merkezleri içerisinde yer alan Budva'ya taşınıyor...

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Abdülkerim Fırat nereden mezundur? Abdülkerim Fırat kimdir?

Abdülkerim Fırat kimdir? Abdülkerim Fırat hangi mesleği yapıyor? Abdülkerim Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Mert Fırat Kimdir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur?

İsmail Mert Fırat ne iş yapıyor? İsmail Mert Fırat’ın mesleği nedir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Mert Fırat kimdir?

Fırat İnşaat'ın sahibi İsmail Mert Fırat kimdir? İsmail Mert Fırat daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İsmail Mert Fırat'ın biyografisi...

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvurusu!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvurusu 26 Eylül'de başlayacak. Projede 4 adet konut satışta.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap 2016 başvuruları!

4 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap projesinde başvurular 26 Eylül'de başlayacak.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru!

Toplamda 4 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlayacak.

Mert Fırat Cihangir'de mekan açtı!

Magazin dünyasından ticarete el atan isimlere Mert Fırat da eklendi. Ünlü oyuncu, Cihangir'de kendisine ait bir mekanı olduğunu açıkladı.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi bakım onarım işi ihalesi bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap 1168 adet konut projesinde yer alan bazı blokların bakım onarım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Ağrı Fırat mahallesine TOKİ müjdesi!

Ağrı Belediye Başkanlığı, Fırat Mahallesine yapılacak olan toplu konutlar için için düğmeye bastı.

Malatya Fırat Temel Lisesi'nin kapatma kararı durduruldu!

FETÖ ile mücadele kapsamında yanlışlıkla kapatılan Fırat Temel Lisesi'nin kapatma kararı durduruldu. Fırat Temel Lisesi Kurucu Müdürü Saim Geleri, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Kayseri Fırat Yılmaz Çakıroğlu Etüd Merkezi açıldı!

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Okuma Salonu ve Etüd Merkezi törenle açıldı. Okuma salonu ve etüd merkezinde kütüphanede bulunuyor.

Hasan Fırat kimdir Haberi

Hasan Fırat kimdir

Kapalıçarşı esnafı olarak turizm sezonunda 2 yıl öncesine kadar günlük 500 bin ziyaretçi ağırladıklarını ifade eden Kapalıçarşı Esnafları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Fırat, bu sayının 100-150 binlere kadar düştüğünü ve bu durumun esnafın hem kârlılığına hem de cirosuna olumsuz bir etki yaptığını söyledi.

Dünya Gazetesi'nden Barış Sedef'in haberine göre, özellikle turist sayısındaki düşüşün bazı esnafları farklı pazar arayışlarına yönledirdiğine dikkat çeken Fırat, "Burada faaliyet gösteren esnafın bir bölümü Karadağ'ın önemli turistik merkezleri içerisinde yer alan Budva'ya gitti. Bölgeye eylül sonuna kadar 730 irili ufaklı turist gemisi geliyor. Kemer, İzmir ve Kuşadası'nda faaliyet gösteren bazı esnafın da Budva'ya gittiğini görüyoruz. Çarşıdan büyük esnaf olarak 20'nin üzerinde dükkanda Budva'ya gidenler içerisinde küçük ölçeklileri de katarsak bu sayı 40'a yaklaşır" şeklinde...