17 / 05 / 2024

Hasan Hüseyin Döveç

Hasan Hüseyin Döveç

Total Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Seyfi Demiriz, Hasan Hüseyin Döveç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da Keskinler İş Hanı, Ümraniye'de kuruldu.

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ter tarafından kuruldu.

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Cevizli tarafından kuruldu.

Özsa Hy İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Hy İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özsoy ve Yılmaz Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'ndaki kritik isimlerin görevden alınma kararları Resmi Gazete'de

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın'ın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Silivri’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Bayram  ve Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Hasan Hüseyin Döveç Haberi

Hasan Hüseyin Döveç

Total Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Seyfi Demiriz, Hasan Hüseyin Döveç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. 


Total Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında yürürlükteki mevzuat çerçevesinde, sermaye piyasası mevzuatı haricinde  resmi, özel gerçek tüzel kişi kuruluşlara ait gayrimenkullerin projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların günün koşullarında taktir edilmesi konusunda  faaliyet göstermek. 2-Yürülükteki mevzuat çerçevesinde gayrimenkullerin ayrılmaz parçası niteliğindeki makine ve teçhizatların, istisnai olarak taşınmaz sayıldığı durumlarda gemilerin yerinde tesbitini yapmak değer faaliyeti taktirinde bulunmak. 3-Gayrimenkullerle ilgili proje analizi bölge ve konum araştırması  en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek. Yatırım performans değerlemelerinde bulunmak, Pazar araştırma analizleri yapmak, pazarlama stratejileri belirlemek ve...