06 / 05 / 2024

Hasan Hüseyin Hastürkoğlu

Hasan Hüseyin Hastürkoğlu

Manisa'nın merkez Yunus Emre ilçesinin Mutlu mahallesinde dört yıl önce dönemin Manisa Valisi Celalettin Güvenç'in talimatıyla okul yapımı için kamulaştırılan alana okul yapılamayınca boş alan açık otoparka döndü.

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun boğaz turu objektiflere takıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere yakalandı.

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Yatırımlar Kahramanmaraş Türkoğlu'nun çehresini değiştirdi!

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bölgedeki yatırım ve projelerle ilgili bilgi verdi. Okumuş, yatırımlarla ilçenin çehresinin hızla değiştiğini belirtti.

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alim Emre Demiroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Hüseyin Cerrahoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun Avşa'daki villası yandı!

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun geçen yıl Norveç'ten getirilen ahşap malzemelerle yaptırıldığı öğrenilen villa, yaklaşık 1,5 saatte kül oldu.

İbrahim Karaosmanoğlu'na park teşekkürü!

Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir oğlunun ismini taşıyan park için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Kahramanmaraş Türkoğlu'na 24 derslikli okul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkoğlu ilçesinde yapılan 24 derslikli okul inşaatı hızla ilerliyor. 24 derslikli Yatılı Bölge Ortaokulu’nun kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Hasan Hüseyin Hastürkoğlu Haberi

Hasan Hüseyin Hastürkoğlu

Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu, 3 mahallenin çocuklarının iki kilometre öteye gitmek zorunda kaldıklarını belirterek okul binasının bir an önce yapılmasını talep etti. Mahalle sakinleri de boş alanın akşam saatlerinde tehlike arz ettiğini anlatarak duruma tepkilerini dile getirdi

Yunus Emre ilçesinin Mutlu mahallesinde 30 yıl önce yapılan ada düzenlemesinde okul alanı olarak belirlenen ve 4 yıl önce kamulaştırmasının yüzde 70'inin tamamlandığı Lala Paşa Camisi karşısındaki boş alan açık otoparka dönerken akşam saatlerinde mahalle sakinleri alanın yanından geçmeye korktuklarını belirtti. 


Mutlu Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu, okul sıkıntısı yaşanan mahallenin sorununun giderilmesi için yetkililerin harekete geçmesini istedi. 



KAMULAŞTIRMANIN YÜZDE 70'İ TAMAM 



Muhtar Hastürkoğlu, okul için 3 bin 178 metrekarelik bir alanda 300'den fazla hak sahibi ile anlaşıldığını ve dönemin Manisa Valisi Celalettin Güvenç'in talimatıyla...