02 / 05 / 2024

Hasan Kalın kimdir

Hasan Kalın kimdir

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladı. Seyitgazi ilçe giriş kaldırım ve tretuvar çevre düzenleme işi projesi ihalesi gerçekleşerek yer teslimi yapıldı.

Hasan Kalın kimdir?

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın kimdir? Hasan Kalın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Kalın, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Kalın..

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına tekrar indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları dibe vurdu! 18 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün tekrar  100 TL indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte ince ve kalın demir fiyatları resmen dibe vurdu. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarında beklenmedik gelişme! Bu sefer indirime gidildi!  9 Ekim 2022 İnce ve kalın demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarında sevindiren haber geldi. Rekor seviyelere kadar çıkan demir fiyatlarına büyük indirim. Peki bugün ince ve kalın demir fiyatları kaç lira? İşte 9 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 8 Ekim 2022 ince ve kalın demir fiyat listesi 

Uzun bir aradan sonra demir fiyatlarında dün indirime gidildi. Rekor seviyelere çıkan demir fiyatları dün ciddi anlamda düşüş yaşadı. Peki bugün ince ve kalın demir fiyatları kaç lira? İşte 8 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Büyük indirim! Demir fiyatları resmen düştü! 7 Ekim 2022 İnce ve kalın demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Rekor seviyelere yükselen demir fiyatları bugün resmen düştü. Peki bugün ince ve kalın demir fiyatları ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İzmir kalın ve kalın demir fiyatlarına zam geldi! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 

Bugün İzmir kalın ve ince demir fiyatlarına zam geldi. Peki İstanbul, Karabük ve Payas demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir fiyatları...

İbrahim Kalın'dan Arnavutluk'taki konut inşaatlarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Resmi çalışma ziyareti çerçevesinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitti. Kalın burada konut inşaatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Kalın Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalın Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Talha Kalın tarafından kuruldu.

Hamdi Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamdi Akın'ın biyografisi...

Hasan Kalın kimdir Haberi

Hasan Kalın kimdir

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladı.

Seyitgazi ilçe giriş kaldırım ve tretuvar çevre düzenleme işi projesi ihalesi gerçekleşerek yer teslimi yapıldı. Yapılması planlanan yürüyüş yolunda yerinde incelemelerde bulunan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, ilçe genelinde öncelikle kilitli parke taşı ve tretuvar çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirterek, "Söz verdiğimiz projeleri hızlı bir şekilde hayata geçiriyoruz. Bunlardan bir tanesi de halkımızın yaşamlarını sağlıklı ve konforlu bir şekilde yürütmelerine katkıda bulunmak amacıyla yürüyüş yolları projesiydi. Ekiplerimiz bu konuda gerekli altyapı çalışmasını tamamladılar. Vatandaşlarımız Seyitgazi ve Kırka’daki proje tamamlandığında sağlık için yaptıkları yürüyüşleri artık daha güzel alanlarda gerçekleştirmiş olacak. Diğer mahallelerimizde uygulayacağımız farklı projeler ile ilçemizin her bölgesi daha güzel ve şık bir görünüme kavuşacak"...