02 / 05 / 2024

Hasan Karabağ izmir kent merkezi

Hasan Karabağ izmir kent merkezi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeni dönemde aday olmasını değerlendirerek "Gördüğüm kadarıyla İzmirliler değişim istiyor" dedi.

İzmir Karabağlar'da 26 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 17. İcra Dairesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Tahsin Yazıcı Mahallesi 13854 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 47 bin 160 TL'ye satıyor...

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor. Açık artırma ihalesi saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir Karabağlar'daki 285 konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ İzmir Karabağlar'da 285 konutu satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir Karabağlar'da 285 konutu satışa sunuyor.

İzmir Karabağlar'da 3 mahallenin imar planı değişti!

İzmir Karabağlar'a bağlı 3 mahallenin imar planlarında değişiklik yapılarak 2.5 emsal ve 15 kat yapılaşma koşulunu 2.4 emsal ve 7 kat olmasına karar verildi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir için korkutan uyarı!

İzmir'de 5 diri fayı paleosismoloji çalışmalarında sona erdiğini söyleyen  Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Tuzla ve Seferihisar'daki fayların olası kırılma durumunda İzmir için büyük tehlike yaratacağını dile getirdi. 

TOKİ'nin İzmir Karabağlar'daki inşaatına tepki! 

TOKİ tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen ancak imar planı bulunmayan projesinin yapım ihalesi yargı kararı sonucu iptal edildi. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'de yaşanan depremlerle ilgili açıklama yaptı.

TOKİ'nin İzmir Karabağlar'da inşa edeceği konutlarda son durum ne?

K Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, TOKİ tarafından Karabağlar'a inşa edilecek olan evlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TOKİ’nin İzmir Karabağlar'daki konut ihalesi iptal mi edildi?

TOKİ’nin İzmir Karabağlar'da 'üniversite alanına konut yapımı' ihalesinin iptal edilmesine karar verildi.

İzmir Karabağlar'da imar planlama süreci hızlandı!

Karabağlar Belediyesi, revizyon imar planlama süreci için Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı bazı odalarla görüş alışverişi yaptı. 

İzmir Karabağlarlı sakinler yeni evlerini bekliyor!

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm bölgesi sakini bir grup evlerinin teslim edilmediğini iddia etti. Yeni evlerine 2 yıl içinde yerleşeceklerinin söylendiğini, ancak 8 yıl geçmesine rağmen bekleyişlerinin devam ettiğini söyledi.

İzmir Karabağlar'da üniversite ve konut alanı tartışması!

İzmir Karabağlar Belediyesi’nin üniversiteye vermek istediği alanın, mahkeme kararına rağmen konut yaptırmak istendiğini belirten CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, "Karabağlar üniversite mi istiyor, konut mu istiyor onun kararını versin" dedi.

Hasan Karabağ izmir kent merkezi Haberi

Hasan Karabağ izmir kent merkezi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeni dönemde aday olmasını değerlendirerek "Gördüğüm kadarıyla İzmirliler değişim istiyor" dedi. 


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, katıldığı bir televizyon programında İzmir siyaset hayatına yönelik görüşlerini paylaştı. Yöneltilen bir soru üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeni dönemde aday olmasını değerlendiren Karabağ, "Gördüğüm kadarıyla İzmirliler değişim istiyor. Aziz bey bir dalıa aday olacağım derse kendi bilir. Yorgun görünüyor, yoruldum diyor" dedi. 


Büyükşehir için kendi adaylığının konuşulmasını da değerlendiren Karabağ, "Hayatta kimseye beni aday yapın demedim. 


Bayraklı için de demedim. Büyükşehir adayı yapın demem. Benim için belediye başkanlığı 2 ya da üç dönem olmalı. İnsanın kendi yaşamı da var" diye konuştu. 


"Kentin merkezini değiştirelim" 


İzmir'de kentsel dönüşüme önem verdiklerini ve Bayraklı'da 6-7 bölgede plan...