28 / 04 / 2024

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor!

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor. Açık artırma ihalesi saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 



Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımlarına hızla devam ediyor. 

TOKİ,  İzmir  Karabağlar'da yer alan 285 konutu bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor.

TOKİ İzmir Karabağlar daki 285 konutu bugün satışa sunuyor!

İzmir Karabağlar'da satışa sunulan konutlar için yüzde 40 peşin ve 120 ay vade imkanı sunuluyor. Satışa sunulan konutların fiyatları 336 bin 762 Türk Lirası ile 572 bin 726 Türk Lirası arasında değişiyor. Açık artırma ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İhaleye ilişkin detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet sitelerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 

TOKİ İzmir Karabağlar daki 285 konutu bugün satışa sunuyor!

Satışa çıkarılan konutların müzayedesi Balçova Termal Otel Kardelen Salon Balçova ve  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı'da yapılacak. Ayrıca internet üzerinden de açık artırma için (www.emlakyonetim.com.tr) teklif sunulacak.

Açık artırmaya katılım gösterecek olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde T. Halk Bankası A.'nin bütün şubelerine talip oldukları her taşınmaz için ayrı ayrı katılım teminatını yatırması gerekli.

TOKİ'den 1000 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı! 


Geri Dön