01 / 05 / 2024

hasan karabağ kentsel dönüşüm

hasan karabağ kentsel dönüşüm

Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi ve vatandaşların müteahhitle kolayca anlaşabilmesi için önemli bir adım attı.

Hasan Karabağ: İzmir Kent merkezini değiştirelim!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeni dönemde aday olmasını değerlendirerek "Gördüğüm kadarıyla İzmirliler değişim istiyor" dedi.

Kentsel dönüşümde elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumu ne olacak?

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, kentsel dönüşüm uygulamalarında meydana gelen sorunları TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. Ekici, elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumunu ele aldı.

Altıeylül Belediyesi'nden dönüşüme büyük destek!

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, kentsel dönüşüme büyük önem verdiklerini ve iki bölgede çalışmalar yürttüklerini söyledi. Avcı, “Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çevirmeyeceğiz” dedi.

Karabağlar'ın kentsel dönüşüm revizyon planları iptal edildi' iddiası!

AK Parti Karabağlar Grup Başkan vekili Fikret Mısırlı, Karabağlar meclis üyelerinin bir kısmının kentsel dönüşüm revizyon planlarının iptali için dilekçe yazdıklarını iddia etti. 

Karabağlar’a kentsel dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Şengül, Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm planlarına itiraz!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına bölge halkından yine itiraz geldi. Vatandaşlar imar planlarının iptalini talep etti.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm ısrarı!

İzmir'in Karabağlar bölgesinde kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabı vatandaşların itirazlarına rağmen devam ediyor.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin ilk belediye Deprem Etüt Merkezi, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) işbirliğinde ilk acil kurtarma telsiz ekibi gibi örnek projeleri hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'in kentsel dönüşüm meselesini hızla çözmesi gerektiğini söyledi.

Karabağlar'daki kentsel dönüşüm bilirkişiden geçmedi!

İzmir Karabağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi üst ölçekli planlara, şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına, plan bütünlüğüne ve planlamanın eşitlik ilkesine uygun olmadığı gerekçesiyle bilirkişiden geçmedi.

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

Karabağlar kentsel dönüşüm projesinde inşaat sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İzmir'de Karabağlar kentsel dönüşüm alanı ile Ege Üniversitesi'nde incelemeler yaptı. 

Bayraklı’da gündem kentsel dönüşüm!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonu muhtarlarla bir buluştu. Muhtarlar, Bayraklı’nın en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu açıkladılar. 

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

İzmir Karabağlar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik şikayetler mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Karabağlar'a Avrupa modeli kentsel dönüşüm!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde çığır aşılacak proje planlanıyor. Dönüşüm projesini AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten açıkladı. 

hasan karabağ kentsel dönüşüm Haberi

hasan karabağ kentsel dönüşüm


Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi ve vatandaşların müteahhitle kolayca anlaşabilmesi için önemli bir adım attı. Bayraklı Belediyesince nazım imar planı doğrultusunda hazırlanan, Tepekule ve Çay Mahallelerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı kendi meclisinden geçirerek, onay için Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yolladı. Böylece "kendiliğinden dönüşüm" için süreç resmen başladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bu iki mahallemizin bazı noktalarında yüksekliği maksimum 10 kata kadar çıkardık. Bayraklfda dönüşüm kendiliğinden olacak" dedi. 


Gecekondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı bölgelerden Bayraklfda, kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi için sona gelindi. Bayraklı Belediye meclisi, geçtiğimiz aylarda Tepekule ve Çay Mahallerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar planlarını meclisinde kabul edip İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi, izmir Büyükşehir Belediyesi, bu planları prensipte kabul etti ancak 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı...