04 / 05 / 2024

hasan Karabağ yatırımları

hasan Karabağ yatırımları

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'nın artık marka kent olduğunu belirterek, “Belediyecilikle partimin büyütülmesini aynı düşünen bir insanım. Bayrak, cumhuriyet ve Atatürk vurgusunu her yerde yaptık. Bunu söylerken belediyeciliği insanlara eşit dağıttık. " dedi

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

Müstakil evlere ve araziye yatırımlar artacak!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Hasan Can, “Gayrimenkul sektöründe koronovirüs salgının ardından hayat normale döndüğünde  arazi yatırımları ve müstakil evlere talep artacak, mağaza, dükkan, ofis gibi gayrimenkullerde ciddi daralma olacak” ifadelerini kullandı.

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pilavcı tarafından kuruldu. 

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 3 milyon 711 bin 600 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 439 bin 200 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mahmut Sel ve Can Kuriş ortaklığında kuruldu. 

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Kamu yatırımlarına en büyük engel istimlak sorunları!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kentte kamu yatırımlarının önündeki en büyük engelin istimlak sorunları ve maliyetleri olduğunu belirtti. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, devam etmekte olan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Hasan Sever İnşaat'ın enerji yatırımları arttı!

İstanbul, Gaziantep ve yurtdışında birçok büyük inşaat projesine imza atan Hasan Sever İnşaat A.Ş. enerji yatırımlarını arttırma kararı aldı.

Burdur Bucak'ta park yatırımları devam ediyor!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Samsun Tekkeköy'de 2016 yatırımları projelendirildi!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, teknik personeli ile Tekkeköy Kutlukent bölgesinde incelemelerde bulunarak, bölgede bu yıl içerisinde yapılması gereken yatırımları ve çalışmaları projelendirdi.

ANTBİRLİK yeni yatırımlar için taşınma planları yapıyor!

ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Erdoğan, ANTBİRLİK'in zeytinyağı ve pamukyağı tesislerinin de yer aldığı Aksu'daki merkez tesisin yeni yatırımlar için artık uygun olmadığını açıkladı.

hasan Karabağ yatırımları Haberi

hasan Karabağ yatırımları

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ 'Başkanla Başbaşa' programında Yenigün ekibini konuk etti. Belediyecilik anlamında ne yapılması gerekiyorsa Bayraklı'da yapıldığını ifade eden Karabağ, “2 dönem rüzgar gibi geçti. Aynaya baktığım zaman bu iki dönemin nasıl geçtiğini çok daha iyi anlıyorum. Yeni bir işe başlamak gerçekten kolay değil. Bayraklı yoktan var edilen bir ilçe oldu. Muhalefet partisinin belediyesiyiz. Kendi yağıyla kavrulan bir belediye olarak iyi durumdayız diye düşünüyorum. Anketler de bunu gösteriyor. Zaten memnuniyet insanların gözlerinden okunuyor. Bir belediyede yapılması gereken ne varsa Bayraklı'da yapılıyor. Bayraklı, bu yıl büyük ölçüde kuruluşunu tamamlamış olacak. Bayraklı artık bir marka oldu” dedi.


İki dönemdir Belediye Başkanı'sınız. Geçen iki dönemi özetler misiniz?

2 dönem rüzgar gibi geçti. Aynaya baktığım zaman bu iki dönemin nasıl geçtiğini çok daha...