18 / 05 / 2024

Bakan Özhaseki açıkladı! Bu sene sonuna kadar 200 bin konutun teslimi yapılacak...

Bakan Özhaseki açıkladı! Bu sene sonuna kadar 200 bin konutun teslimi yapılacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlerini kaybeden vatandaşlara yönelik açıklama yaptı. Bakan Özhaseki, "Bu yıl sonuna kadar 200 bin konutumuzun vatandaşlarımıza teslimini gerçekleştireceğiz" diye konuştu.



Yaşanan asrın felaketi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde 53 bin 537 kişi hayatını yitirdi, 107 bin 213 kişi de yaralandı. Depremler sonrası yüz binlerce vatandaş evlerini maalesef kaybetti.

BAKAN ÖZHASEKİ TARİH VERDİ

Depremlerde evlerini kaybeden vatandaşlar için Türkiye seferber oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremzedelere yapılan konutların bu yıl sonuna kadar teslim edileceğini ifade etti.

DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ YENİ YUVALARINA KAVUŞACAK

Özhaseki, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Deprem bölgesindeki konutlarımızın inşası için seferber olan ekiplerimizle, bu yılın sonuna kadar 200.000 konutumuzun vatandaşlarımıza teslimini gerçekleştireceğiz. 2025 yılının Eylül ayına kadar, hak sahibi depremzede kardeşlerimizin yeni yuvalarına kavuşmalarını sağlayacağız" diye ifade etti.

Bakan Özhaseki'den deprem konutu açıklaması: 1.240 yerde şantiyemiz var, yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Bakan Mehmet Özhaseki’ye fahiş kira artışlarını sordu!

Japonya'dan Türkiye'ye övgü: Deprem bölgesindeki yeniden inşa çalışmaları takdire şayan!

Bakan Özhaseki açıkladı: 485 milyar TL destekle İstanbul'u dönüştüreceğiz!


Geri Dön