18 / 05 / 2024

Hasan Karaçelik muğla

Hasan Karaçelik muğla

Muğla Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik kimdir? Hasan Karaçelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Karaçelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Karaçelik...

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ kura sonucu 10 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları!

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 180 adet bulunuyor.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Muğla Milas'ta ortaokul binası için imzalar atıldı!

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

Kara Muğla Deresi’ne yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde 11 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni ve modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Muğla'nın yolları şimdi daha güvenli!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli yollar için koruyucu olarak bilinen çelik bariyer çalışmalarına başladı. Belediye bu kapsamda Datça Palamütbükü yolu üzerinde 3 bin 750 metre oto korkuluk çalışmasını tamamladı.

Muğla Köyceğiz Orman Yolu'nun yüzde 80'i tamam!

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Köyceğiz Orman İşletme Şefliği, Karaçam Orman İşletme Şefliği'nde orman yolu yapım çalışmalarının yüzde 80'i tamamlandı.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Muğla Menteşe İlçesine TOKİ tarafından yapılacak olan 1106 konutun ihalesinin gerçekleştirildiğini belirterek, konutların yapımına önümüzdeki günlerde başlanacağını söylediler.

Hasan Özyer'den Muğla'ya müjde!

Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye ilçe teşkilatı 2015 yılının son istişare toplantısını Orman İşletme Müdürlüğü salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Milletvekili Hasan Özyer, Muğla ve Fethiye’ye yapılacak olan yatırımları müjdeledi.

TOKİ'den Muğla'ya 282 konutluk proje!

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten’in girişim ve çalışmaları neticesinde Muğla ili Yatağan ilçesinde 282 konutluk TOKİ projesi başlatılıyor.

Muğla Tıp Fakültesi Hastanesi Mayıs 2016'da tamamlanacak!

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, Muğla Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yetkililerden bilgi aldı. Ozyer, 500 yataklı hastanenin Mayıs 2016'da tamamlanacağını İzmir ya da Aydın'a gitmek zorunda kalınmayacağını söyledi.

Hasan Karaçelik muğla Haberi

Hasan Karaçelik muğla

Hasan Karaçelik kimdir?

Ülke genelinde 29 Mart 2009 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Ortaca’ nın 15. Belediye Başkanı seçilen Hasan Karaçelik 1955 Ortaca doğumludur. 


Henüz 5 yaşındayken 1960 yılında ilkokula başlar. 1965 yılında eğitim öğretime açılan Ortaca Ortaokulunun ilk öğrencilerindendir. 


Muğla Turgut Reis Lisesine kayıt olup Fethiye Lisesinden mezun olur. 1971 yılında Konya Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Makine bölümünü kazanan Karaçelik 1978’ de mühendis olarak mezun olur. 


Üniversite yıllarında Üniversite gençliğinin ekonomik, demokratik haklarını savunmak ve hayata geçirmek için Konya Demokratik Yüksek Öğrenimi Derneğinin kuruculuğunu ve başkanlığını yapar. Üniversite yaşamı boyunca gençliğin ve emekçi halkın ekonomik ve demokratik haklarının savunulmasında önderlik yaptığı mücadele sonucu, 1976 ve 1978 yıllarında 2 kez cezaevine girer. Toplam 11 yıl mahkûmiyet hayatı sonunda 1988 yılında tahliye olur. 


Askerliğini yaptıktan...