06 / 05 / 2024

Hasan Karcı mobilya

Hasan Karcı mobilya

Türkiye’nin ihracat dinamolarından biri olan mobilya sektörünün 2013 beklentilerini ve iç piyasadaki gelişmeleri dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı anlattı...

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakolukçu tarafından kuruldu.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz ve  Uğur Tosun tarafından kuruldu.

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alomar ve Omer  Mayatı  tarafından kuruldu.

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Tawouz tarafından kuruldu.

Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Çokyaşar tarafından kuruldu. 

Çtn Medya İnşaat Malzemeleri Tekstil Mobilya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtn Medya İnşaat Malzemeleri Tekstil Mobilya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hasan Çetin tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Koca, Hasan Koca ve Burhan Koca ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu.

Önder Beyaz Eşya Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Önder Beyaz Eşya Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Önder Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Akgün İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, TÜYAP Büyükçekmece Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi, İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 12 Ocak Salı günü kapılarını açtı.

Taba Dizayn İç Mimarlık Danışmanlık Mobilya Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taba Dizayn İç Mimarlık Danışmanlık Mobilya Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ali Sicim tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu.

Hasan Karcı mobilya Haberi

Hasan Karcı mobilya

Yaklaşık 65 bin işletme ile ortalama 250 bin kişiye doğrudan istihdam sağlayan mobilya sektörü, Türkiye ekonomisinin en hızla büyüyen alanlarından biri. Son 12 aylık verilere bakıldığında yıllık ihracat hacmi 2 milyar dolara ulaşan sektör, 2012 yılında AB

ülkelerini vuran ekonomik krize rağmen bu rakamı bir önceki yıla göre yüzde 14 arttırmayı başardı. Sektörün 2023 hedefi ise, 8 milyar dolarlık ihracat rakamına ulaşmak. 

İhracatçı Birlikleri verilerine göre 2013 yılının ilk yarısına 1 milyar 10 Milyon Dolar ihracat rakamı ile başlayan mobilya sektörü,Haziran ayında 182 milyon 351 bin Dolar’lık ihracat gerçekleştirdi. Ancak iç piyasada satış anlamında büyük bir ivme yakalayamadı. 

2013 yılında sektörde yaşanan gelişmeleri değerlendiren dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı; “Mobilya sektörü ihracat alanındaki iddiasını devam ettiriyor....