26 / 07 / 2024

Hasan Koç

Hasan Koç

Çaykara ilçesindeki HES şantiyesinde, çığda 5 kişinin ölümünden sorumluluğu olduğu iddia edilen firma yetkilileri ile iş güvenliği uzmanından oluşan 5 sanığın, 4,5 yıldan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehmi Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Yalıhöyük konutları 2021'de teslim edilecek! 

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut inşaatında incelemelerde bulundu. 59 konutun 2021 yılının başında teslim edileceği belirtildi...

Sadıkoğlu Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 40 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Koçer Otelcilik Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçer Otelcilik Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedel ile Hasan Ertuğrul Koç tarafından kuruldu. 

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Erkoç Şehircilik Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erkoç Şehircilik Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi Hasan Koçak ve Ertuğruk Bacıoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sadıkoğlu Ars İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Ars İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergin Aras, Cemil Sadıkoğlu, Hasan Sadıkoğlu, Vedat Sadıkoğlu, Ahmet Engin Aras ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 19 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Konya Yalıhüyük TOKİ'de müracaatlar uzatıldı!

Yalıhüyük ilçesi Belediye Başkanı Hasan Koçer, Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) konutlarına müracaatların 30 Eylül'e uzatıldığını, ayrıca fiyatlarda yüzde 10 indirime gidildiğini söyledi.

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 129 konut inşa edecek!

Konya Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Toplu Konut İdaresine (TOKİ) yapılan başvurunun uygun görüldüğünü açıkladı.

Büyükçekmece Vehbi Koç caddesi yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kuba Cami ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vehbi Koç Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başlatmış yol ve tretuvar çalışmalarını denetledi.

Konya Yalıhüyük TOKİ projesi için başvurular başladı!

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, "Vatandaşlarımıza TOKİ sözü vermiştik Çalışmalarımıza hız verdik şimdi o projeye start verildi. Arsası tahsis edildi. Sözümüzü yerine getiriyoruz." dedi.

Koçaköztürkler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçaköztürkler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Koçak ve Hasan Salih Öztürk ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Beylikdüzü, Merkez Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Koç Haberi

Hasan Koç

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki HES şantiyesinde geçen yıl meydana gelen çığ olayında, 5 kişinin ölmesinde sorumluluğu olduğu öne sürülen firma yetkilileri ve iş güvenliği uzmanından oluşan 5 sanık, ilk kez hakim karşısına çıktı.


Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan sanıklardan Hasan Koç, Kamil Hilmi Güzel, Abdülhamit Akgül ve Noman Hisoğlu katıldı. Tutuksuz sanık Burak Güney'in katılmadığı duruşmada taraf avukatları da hazır bulundu.


Kimlik tespitinin ardından savunması alınan sanıklar Koç, Güzel, Akgül ve Hisoğlu, olayda bir sorumlulukları olmadığını savunarak, ölenlerin olay günü akaryakıtın bitmesi sebebiyle kaldıkları koğuştan yakıt almak için çığ olan şantiye alanına gittiğini söyledi.

Sanıklar ifadelerinde, ölen 5 kişinin bu sırada yaşanan çığda hayatını kaybettiğini ve kendilerinin olayda bir kusuru olmadığını belirterek, beraat talebinde bulundu.

Sanık avukatları da müvekkilleri hakkındaki suçlamaları...