02 / 05 / 2024

Hasan Kürklü

Hasan Kürklü

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Hasan Kürklü Gölhisar ve Altınyayla İlçelerinde incelemelerde bulundu!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Gölhisar ve Altınyayla ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu. Vali Kürklü, Gölhisar'ı ziyaretinde Kaymakam Yasin Kırcıdan ilçenin ekonomik ve sosyal yapısı hakkında bilgi aldı.

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

İş GYO’da üst düzey atama

İş GYO Genel Müdürü Hasan K. Bolat’ın emekliye ayrılmasından sonra şirketin genel müdürlüğü görevine; Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barlas Ülkü atandı.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Fazek İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazek İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kısa tarafından kuruldu.

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlüğü yapan Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan Kimya Bolat hangi üniversiteden mezun? İşte ayrıntılar...

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi kuruldu!

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Hasan Küçükgüzel tarafından kuruldu.

İş GYO Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi!

İş GYO tarafından, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Sezgin Yılmaz, Murat Karluk Çetinkaya, Hasan K. Bolat, Özcal Yılmaz, Kubilay Aykol, Murat Doğan, Prof. Dr. Arzu Erdem, Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve İlkay Arıkan seçildi.

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Akyıldız tarafından kuruldu.

Hasan Sözbilir: Kentsel dönüşüme ağırlık verilmeli! 

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin diğer fayları tetiklediğini bu nedenle kent genelinde kentsel dönüşüme ağırlık verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Hasan Sözbilir'den afetlere hazırlık planı açıklaması!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, afet öncesi hazırlık planı hakkında açıklama yaptı. 

Modernite İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modernite İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kılıç tarafından kuruldu.

Hasan Kürklü Haberi

Hasan Kürklü

Vali Hasan Kürklü "İnsana yapılan yatırım en güzel yatırımdır diye belirterek Özellikle çocuklarımızın geleceği açısından bu tür yatırımların büyük önemi var" dedi. Belediye Başkanı Süleyman Mutlu da Yeni Mahalle ve Şirinler parklarındaki yenileme çalışmalarını tamamladıklarını, birçok mahallede yeni park alanları açtıklarını...