29 / 04 / 2024

İş GYO’da üst düzey atama

İş GYO’da üst düzey atama

İş GYO Genel Müdürü Hasan K. Bolat’ın emekliye ayrılmasından sonra şirketin genel müdürlüğü görevine; Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barlas Ülkü atandı.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş’de (İş GYO) üst düzey yönetim değişikliği meydana geldi. 35 yıl boyunca İş Bankası Grubu’nda görev yürüten ve son 5 senedir İş GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonunda çalışan Hasan K. Bolat’ın 31 Temmuz 2023 itibarıyla emekliye ayrılmasından sonra yerine Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barlas Ülkü atandı.

İş GYO’da üst düzey atama

İş GYO’da 15 senedir İş Geliştirme, Muhasebe ve Finansman, Mali Operasyonlar ve Destek Faaliyetleri ve aynı zamanda Bilgi Teknolojileri ve İç Denetim ve Kontrol Birimleri’nden sorumlu çeşitli yönetici kadrolarında çalışan Ülkü, 2023’den itibaren Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etti. Ömer Barlas Ülkü’nün, yeni süreçte şirketin Genel Müdürü olarak görev alacağı öğrenildi. İş GYO, Ülkü’nün 23 senelik bilgi birikimi ve tecrübesi ile sektördeki öncü projelerini hayata geçirmeyi ve başarılarına yenilerini ilave etmeyi sürdürecek.

ÖMER BARLAS ÜLKÜ KİMDİR? 

1995’da Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden başarı ile mezun olan Ömer Barlas Ülkü’nün, ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans (MBA) yaptı.

Ömer Barlas Ülkü, kariyerine, 1995 - 1997 yılları arasında, aynı zamanda yüksek lisans çalışmaları yaptığı ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak adım attı. 2000 - 2008 yıllarında T. İş Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş pozisyonunda görev alan Ülkü, 2008 - 2012 yıllarında İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de İç Denetim ve Kontrol Müdürlüğü’nde Müdürlük yaptı.

İş GYO’da üst düzey atama

Ülkü, 2012’de Finansal Yönetim Bölümü’nün kuruluşunda çalıştı. 2012 – 2021 yıllarında görevine İş Geliştirme Birimi, Mali Operasyonlar ve Destek Faaliyetleri Birimi, Muhasebe ve bunun yanı sıra Finansman Birimi ile Bilgi Teknolojileri Birimi’nden sorumlu Grup Başkanı pozisyonlarında görevine devam eden Ömer Barlas Ülkü, 2021’den itibaren de bu iş birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

Ömer Barlas Ülkü, 31 Temmuz 2023’de İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye Genel Müdür pozisyonuna atandı. Ülkü, bununla beraber, Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam ediyor.

Dr. A. Botan Berker Merkez Bankasında hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ahmet Mete Çakmakçı kimdir? Hangi şirketlerin ve üniversitelerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?


Geri Dön