03 / 05 / 2024

Hasan Mert Terzioğlu

Hasan Mert Terzioğlu

ETG İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Denizhan Güngör, Ayhan Eray, Hasan Mert Terzioğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmuthan Çakır ve Hasan Mert Derici ortaklığında kuruldu.

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Emirgil ve Mert Batumoğlu ortaklığında kuruldu.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Sohho Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sohho Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hacıhasanoğlu ve Hayriye Azra Hacıhasanoğlu ortaklığında kuruldu.

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Gül Hande Terzioğlu tarafından kuruldu.

Aleks Grup İnşaat Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleks Grup İnşaat Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Hasan Aşiroğlu tarafından kuruldu.

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çavuşoğlu, Figen Yurtsever ve Şant Zincir ortaklığında kuruldu.

Hasan Mert Terzioğlu Haberi

Hasan Mert Terzioğlu

ETG İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Denizhan Güngör, Ayhan Eray, Hasan Mert Terzioğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


ETG İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat projelendirmek, mimarlık ve mühendislik hizmeti vermek, danışmanlık yapmak. b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü arazi, arsa almak, inşaat yapmak ve satmak. c-Her türlü tesisat, alt yapı ve çevre düzeni işlerini yapmak. d-Her türlü hafriyat,  kazı ve nakliye işlerini yapmak. e-Her türlü turizm tesisi, yat limanı inşa etmek ve işletmek. f-Konusu ile ilgili komisyonculuk yapmak. g-Konusu ile ilgili her türlü gayrimenkulleri kat karşılığı, ipotekli, ipoteksiz veya satış vadi ile almak ve satmak. İpoteği fek etmek.    ...