06 / 05 / 2024

hasan Özkaya karabağlar

hasan Özkaya karabağlar

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Başkanı Hasan Özkaya, "Tabela derneği olmayacağız. Yani sektörün dişlisinde yer alan herkesin sıkıntısına bütün olarak çözüm bulma hedefindeyiz" dedi.

Karabağlar'da çok ciddi imar sorunu var!

AK Parti Karabağlar Meclis Üyesi Emrullah Kavuz ve AK Parti Karabağlar Yönetim Kurulu Üyesi ve KAMİDER Başkan Yardımcısı Hasan Özkaya, Yenigün TV'nin konuğu oldu.Özkaya, Karabağlar'da ciddi imar sıkıntısı yaşandığına dikkat çekti.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm planına iptal kararı!

İzmir Karabağlar'da 101 hektarlık alanda yapılan parselasyon ve uygulama imar planları, İzmir 6. İdare Mahkemesince iptal edildi...

Karabağlar'da kentsel dönüşüm ısrarı!

İzmir'in Karabağlar bölgesinde kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabı vatandaşların itirazlarına rağmen devam ediyor.

Karabağlar'da konut ihtiyacı yok!

Kent Konseyi'nin genel kurulan katılan Başkan Selvitopu, Karabağlar'da yeni konut alanlarına ihtiyaç olmadığını söyleyerek, boş alanları imara açıp yeni binalar yapmanın doğru olmadığını savundu.

Karabağlar'da 30 yıllık imar sorunu bitti!

Karabağlar Bahçelievler Mahallesi’nin yaklaşık 30 yıldır devam eden parselasyon sorunu Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun girişimleriyle son buldu. 

Karabağlar'daki kentsel dönüşüm bilirkişiden geçmedi!

İzmir Karabağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi üst ölçekli planlara, şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına, plan bütünlüğüne ve planlamanın eşitlik ilkesine uygun olmadığı gerekçesiyle bilirkişiden geçmedi.

Karabağlar dönüşüm projesine ilişkin 5 sorun mecliste!

İzmir Karabağlar'da riskli alan ilan edilen bölgelerin dönüşümü meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan dönüşüm hakkında 5 soru sordu..

Karabağlar Belediye Meclisi'nden üniversite hamlesi!

İzmir Karabağlar Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 77 hektarlık alanın 35 hektarı üniversite alanı olarak belirlendi.

Karabağlar'da imar planları hayata geçiriliyor!

Karabağlar Belediyesi’nin daha sağlıklı bir kent oluşturmak adına etap etap yenilediği imar planları hayata geçirilmeye başlandı.

Karabağlar Belediyesi imar barışında göreve hazır!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, riskli alan ilan edilen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Selvitopu, imar barışında göreve hazır olduklarını açıkladı.

Karabağlar'da imar barışı konuşuldu!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bakanlık tarafından riskli alan ilan edilen mahallerin muhtarlarıyla bir araya geldi, imar barışı başta olmak üzere kentsel dönüşüm ve diğer önemli konularda bilgi alışverişi yaptılar. 

Karabağlar kentsel dönüşüm projesinde inşaat sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İzmir'de Karabağlar kentsel dönüşüm alanı ile Ege Üniversitesi'nde incelemeler yaptı. 

hasan Özkaya karabağlar Haberi

hasan Özkaya karabağlar


Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Başkanı Hasan Özkaya, "Tabela derneği olmayacağız. Yani sektörün dişlisinde yer alan herkesin sıkıntısına bütün olarak çözüm bulma hedefindeyiz" dedi.


500 bin nüfusu ile İzmir'in gözde ilçelerinden biri olmasına rağmen yaklaşık 30 yıldır imar planı sıkıntısı yaşayan Karabağlar'da kurulan Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER), ilçenin sıkıntılarına çözüm bulma hedefinde. Kuruluşlarını sektör temsilcilerine kahvaltılı toplantı ile duyuran KAMİDER Başkanı Hasan Özkaya, ilçenin sıkıntılarına çözüm bulmak için sektör içerisinde yer alan herkesi aynı çatı altında hareket etmeye davet etti.Karabağlar'da kurulan Karabağlar Müteahitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Kurucu Başkanı Orhan Akdoğan'ın koltuğunu seçimle devralan Hasan Özkaya yeni yönetimi tanıtmak için sektör temsilcileri ile birlikte Ak Evler Konyalı Kardeşler'de düzenlenen kahvaltıda buluştu. 100'e yakın firma...