30 / 04 / 2024

Hasan Özyer Londra evi

Hasan Özyer Londra evi

AKP’li vekil Hasan Özyer, gayrimenkul işini hem Türkiye hem Londra’da hızlı bir şekilde yapmaya başladı. İşlerini büyüyen Özyer, çocuklarının üniversite eğitimini de Londra’da yapması için lüks sitede ev satın aldı.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Muğla Menteşe İlçesine TOKİ tarafından yapılacak olan 1106 konutun ihalesinin gerçekleştirildiğini belirterek, konutların yapımına önümüzdeki günlerde başlanacağını söylediler.

Fethiye'nin projeleri masaya yatırıldı!

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk'ün Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederken Fethiye işletme fakültesi binasının tamamlanması ve Fethiye'nin projeleri masaya yatırıldı.

Milas'a hastane ve TOKİ müjdesi!

Milas'ın Sakarkaya Mahallesi'nde sentetik yüzeyli futbol sahası için temel atma töreni düzenlendi. Milletvekilii Hasan Özyer: "Milas'ta ikinci devlet hastanesinin ihalesi bir ay sonra yapılacak. 2. Etap TOKİ Konutları için de girişimler devam ediyor"dedi.

Hasan Özyer'den Muğla'ya müjde!

Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye ilçe teşkilatı 2015 yılının son istişare toplantısını Orman İşletme Müdürlüğü salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Milletvekili Hasan Özyer, Muğla ve Fethiye’ye yapılacak olan yatırımları müjdeledi.

Hasan Özyer Londra’dan ev aldı!

AKP’li vekil Hasan Özyer, gayrimenkul işini hem Türkiye hem Londra’da hızlı bir şekilde yapmaya başladı. İşlerini büyüyen Özyer, çocuklarının üniversite eğitimini de Londra’da yapması için lüks sitede ev satın aldı.

TOKİ'den Yatağan'a 282 konutluk proje!

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten'in girişim ve çalışmaları neticesinde Muğla ili Yatağan ilçesinde 282 konutluk TOKİ projesi başlatılıyor.

TOKİ'den Muğla'ya 282 konutluk proje!

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten’in girişim ve çalışmaları neticesinde Muğla ili Yatağan ilçesinde 282 konutluk TOKİ projesi başlatılıyor.

Muğla Tıp Fakültesi Hastanesi Mayıs 2016'da tamamlanacak!

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, Muğla Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yetkililerden bilgi aldı. Ozyer, 500 yataklı hastanenin Mayıs 2016'da tamamlanacağını İzmir ya da Aydın'a gitmek zorunda kalınmayacağını söyledi.

Kadir Topbaş, Londra Olimpiyatları'nda kazananlara daire verdi!

Başkan Kadir Topbaş, Londra Olimpiyatları’ndan altın madalya alarak milli gururumuz olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin lisanslı sporcusu Servet Tazegül'e Kiptaş’tan daire hediye etti

Londra olimpiyat tesisleri mimari açıdan dünyaya örnek!

Başbakan Erdoğan'ın 'demonte' diye küçümsediği Londra olimpiyat tesisleri aslında mimari ve kent planlaması açısından tüm dünyaya örnek

Kaptan-ı Derya Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası yıkılacak!

İstanbul İl Özel İdaresi’nin, Kasımpaşa’daki Kaptan-ı Derya Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın yıkılıp yeniden yapılacağını açıklaması tarihçi ve çevrecilerin isyanına neden oldu

Airbnb, Türkiye’deki üyelerine Londra'da konaklama sunuyor!

Londra Olimpiyatları boyunca Airbnb, Türkiye’deki üyelerine benzersiz konaklama seçenekleri ve gerçek bir Londra deneyimi sunuyor

Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası yıkılıp, yeniden inşa edilecek!

İstanbul’da Kuzey Deniz Saha Komutanlığı olarak kullanılan Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası, İl Özel İdaresi tarafından yıkılarak yeniden inşa edilecek

Hasan Özyer Londra evi Haberi

Hasan Özyer Londra evi



Milletvekili sayısı 2’ye düşen AKP, listedeki isimler nedeniyle sıkıntılı bir sürece girdi. 7 Haziran’da listede olmayan eski il başkanı Nihat Öztürk, 2’ncisıradan aday gösterildi. 1’inci sıradan aday gösterilen isimse Hasan Özyer. İki isimle ilgili iddialar tartışılmaya devam ediyor.


‘KİLOLUYUM’ DEMİŞTİ: Öztürk, Marmaris’te devlet hastanesi başta olmak üzere birçok kurumun bilgisayar işlerini kendi şirketi üzerinden yaptı. Ancak Öztürk’ün ‘kiloluyum’ diye askerliğini yapmaması AKP’ye büyük darbe vurdu. Bir darbenin de diğer Muğla milletvekili adayından gelebileceği il teşkilatında konuşuluyor.


4 YIL ÖNCE ŞİRKET KURDU: 7 Haziran’da Muğla birinci sıradan milletvekili seçilen Hasan Özyer, 1 Kasım seçimlerinde yine liste başı oldu. Geçmişte AKP’den istifa etmesine rağmen partiye geri dönüşü bazı AKP’lileri rahatsız etti. İşadamı olan AKP’li Hasan Özyer’in, 2011 yılında İngiltere’ye yerleştiği anlaşıldı. Hatta Özyer,...