21 / 05 / 2024

Hasan Polatkan Caddesi otopark

Hasan Polatkan Caddesi otopark

Eskişehir'de otopark sorunu gün geçtikçe hissedilir şekilde artış gösteriyor. Hasan Polatkan Caddesi’ndeki boş bir dükkanın otopark gibi kullanılmaya başlanması hayret uyandırdı.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

Alemdağ Caddesi prestijine prestij kattı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Eskişehir Odunpazarı'na sanat galerisi geliyor!

Odunpazarı Belediyesi; Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nin arka tarafındaki alanı Sanat Galerisi’ne dönüştürüyor.

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni terminal!

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni bir terminal binası yapma hazırlığında olduklarını müjdeledi.Açıklamalarda bulunan Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'ndan bu yıl ilk defa hac seferleri yapıldığını hatırlattı.

Büyükçekmece Vehbi Koç caddesi yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kuba Cami ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vehbi Koç Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başlatmış yol ve tretuvar çalışmalarını denetledi.

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ergün tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Atatürk Caddesi, Geçiş Sokak'ta kuruldu.

Eskişehir'de boş bir dükkan otopark'a dönüştürüldü!

Eskişehir'de otopark sorunu gün geçtikçe hissedilir şekilde artış gösteriyor. Hasan Polatkan Caddesi’ndeki boş bir dükkanın otopark gibi kullanılmaya başlanması hayret uyandırdı.

Eskişehir'de 3 kat üstündeki binalar riskli!

Odunpazarı Kent Konseyi tarafından Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde Eskişehir'de Deprem Tehlikesi Riski ve Depreme Hazırlık Paneli düzenlendi. Fercan Yavuz; "3 katlı ve üstündeki binalar risklidir diyebiliriz." dedi.

Eskişehir Anadolu Havalimanı'nın adı Hasan Polatkan Havalimanı oldu!

Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından işletilen Eskişehir Anadolu Havalimanı'nın adının "Hasan Polatkan Havalimanı" olarak değiştirildi.Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir Anadolu Havalimanı'nın ismi değişti!

Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından işletilmekte olan Eskişehir Anadolu Havalimanının isminin “Hasan Polatkan Havalimanı” olarak değiştirildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir Havalimanı'nın adı değişti!

Eskişehir'deki havalimanının ismini değiştirme kararı aldıklarını bildiren Davutoğlu, "Biraz önce, indiğim Eskişehir Havalimanı'nın adını 'Hasan Polatkan Havalimanı' yapıyoruz. " dedi.

Eskişehir Anadolu Havalimanı'nın adı Hasan Polatkan olacak!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 38. mitingini Eskişehir'de gerçekleştirdi. Başbakan Davutoğlu, Eskişehir Anadolu Havalimanı'nın adının Hasan Polatkan olarak değiştirileceğini açıkladı.

Hasan Polatkan Caddesi otopark Haberi

Hasan Polatkan Caddesi otopark

Hal böyleyken vatandaşlar bu soruna yer yer farklı çözümler getiriyor. Bu garip çözümlerin son örneği kapı ve pencereleri bulunmayan bir dükkan oldu. Sivrihisar Caddesi İle Hasan Polatkan Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan ve tadilatta olduğu gözlenen dükkan, bir otomobile park yeri oldu. Dar ara sokaklarda ve cadde üzerinde herhangi bir park yeri bulmanın neredeyse mucize olduğu bölgede uyanık sürücü, aracını bu dükkana park etti. Çevreden geçen vatandaşlar manzara karşısında şaşkınlık yaşarken, aracın herhangi bir eğim olmamasına rağmen dükkana nasıl çıkartıldığı merak konusu.


Eskişehir...