27 / 04 / 2024

Hasan Rahvalı barış süreci

Hasan Rahvalı barış süreci

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katıldı..

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Gayrimenkul yatırım fonları kurulmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı; 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Denizli'de imar barışından 270.5 milyon liralık tahsilat!

Denizli Valisi Hasan Karahan, İmar Barışı ile ilgili verileri paylaştı. Buna göre, Denizli'de imar barışından 270 milyon 501 bin 617 lira gelir elde edildi.

Denizli'de photoshoplu fotoğrafla imar barışı başvurusu yaptılar!

Denizli Valisi Hasan Karahan yaptığı açıklamada kentte imar barışından yararlanmak isteyen bazı art niyetli kişilerin arazilerinin üzerine photoshop ile gece kondu tarzı evler yaptığı ve imar barışına başvurduğu, bu yolla da imar izni almaya çalıştığını belirtti.

Rize'de vatandaşlar imar barışı için sıraya girdi!

Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, kentteki yayla ve mera alanındaki binlerce yapı sahibin Türkiye genelinde getirilen 'İmar Barışı' uygulamasından yararlanacağını dile getirdi. 

Gaziosmanpaşa'da imar barışına yoğun ilgi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde kurulan Barış Masası’nı ziyaret eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, vatandaşlara İmar Barışı’nı anlatarak bizzat başvurularını aldı.

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi arttı!

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi artıyor. Yabancılar sadece ev almak yerine diğer harcamalara da yöneliyor. Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı, Türkiye'den 1 milyon dolara ev alan bir Suudi vatandaşının ailesinin aynı gün içinde AVM'de de 2.4 milyon lira harcadığını söyledi.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Hasan Rahvalı, Mimarlar Odası'nı eleştirdi!

Ağaoğlu’nun CEO’su mimarları terörist olarak niteledi, oda başkanı da iktidar gücünden yararlananların savcıları infaz memuru gibi göreve çağırdığını söyledi.

Ilgaz Kafe Bar Yayıncılık ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ilgaz Kafe Bar Yayıncılık ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Coşar ve Turak Tarancı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu.

Eha Sinema ve Tv Yapımları Bar Restaurant Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Eha Sinema ve Tv Yapımları Bar Restaurant Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi, Hasan Hamdi Yurtsever, Eşref Yurtsever ve Ahmet Sancaklı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.

Sanabel Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sanabel Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Hasan Rahvalı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 45 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da İstanbul, Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Rahvalı barış süreci Haberi

Hasan Rahvalı barış süreci

Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, “Kadınların iş gücüne katılması ve KOBİ’lere desteğin yanı sıra, barış süreci de orta gelir tuzağının aşılmasında önemli olacak. Bölgeye yatırımların gelmesi, gelişmişlik farklarının giderilmesi açısından, barış süreci büyük önem taşıyor ”dedi.


2008 yılından itibaren kişi başı 10 bin dolar gelir düzeyine ulaşan Türkiye'nin, daha sonraki yıllarda bu gelir düzeyinin ötesine geçememesini, orta gelir tuzağı olarak adlandırılan bu durumu Türkiye'nin nasıl aşacağının konuşulduğu panelde Hasan Rahvalı barış sürecinin önemine dikkat çekti. 


Rahvalı: "Bölgeler arası gelir düzeyi farklılıklarının aşılmasında barış sürecinin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Orada yatırımcılar için güvenli ortamın sağlanması ve ekonomik faaliyetlerin hızlanması önem kazanıyor. Bölge bazında...