06 / 05 / 2024

Hasan Taş

Hasan Taş

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçeye yapılacak yatırım ve projelerle ilgili Ankara'da bir dizi görüşmeler yaptıklarını söyledi. Taş, eksiklerimizi tamamlayıp en hızlı şekilde TOKİ Konutları'nı Büyükorhan'a kazandıracağız" dedi.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taş tarafından kuruldu.

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demirbaş tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Marufi ve Said Dusak tarafından kuruldu.

Zabıta memuru ve itfaiye eri personel alımları belediyede başladı! İş arayanlar dikkat! Başvuru tarihlerini kaçırmayın

Hasanşeyh Belediyesi’ndeki  Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı için başvuru şartları duyuruldu. İş arayanlar için müjdeli haber geldi. Başvuru süreci nasıl gerçekleşecek? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar…

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar’da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Taşar Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşar Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Hasan Taşar tarafından kuruldu.

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demir, Hasan Yıldız ve Mehmet Özbay ortaklığında kuruldu.

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Taşdemir ve Muhammed Hasan Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Namlıoğlu tarafından kuruldu.

Hp Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hp Grup İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taşpınar ve Muhammet Ali Meral tarafından kuruldu.

Hasan Taş Haberi

Hasan Taş



Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürkve İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ile görüşmeler yapan Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçeye yapılacak hizmetler konusunda ciddi adımlar attı. Yoğun bir kış dönemi geçirdiklerinin altını çizen Hasan Taş, "Kış ayları bizim için yoğun geçti. İlçemize hizmet anlamında önemli çalışmalar yaptık. 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler, hem partimiz hem de ilçemiz için çok önemli. Bizde hizmetleri en iyi şekilde yapabilmek için Ankara ve İstanbul'da bir takım toplantı ve görüşmeler yaptık" dedi. Büyükorhaıı'a yapılacak turizm, tarım ve hayvancılık alanındaki projelerle ilgili Ankara'da mini zirve yaptıklarını ifade eden Taş, "Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa...