21 / 05 / 2024

Hasan Togar

Hasan Togar

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, seçim çalışmalarına Tekkeköy merkez esnafını ziyaret ederek devam etti. Togar, vatandaşlarla tek tek konuşarak kendini ve büyük Tekkeköy ile ilgili projelerini anlattı.

Samsun Tekkeköy’e yeni okul müjdesi!

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bölgedeki okul sayısının 4,5 yılda hedeflenen seviyenin üzerine çıktığını söyleyerek Tekkeköylü hayırsever Melek-Kadir Korkmaz çiftinin ilçeye ikinci bir okul yapma sözü verdiklerini açıkladı.

Tekkeköy'e yeni bir okul daha!

Tekkeköy’deki okul sayısının 4,5 yılda hedeflenen seviyenin üzerine çıktığını dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköylü hayırsever Melek-Kadir Korkmaz çiftinin ilçeye ikinci bir okul yapma sözü verdiklerini söyledi. 

Tekkeköy'e Devlet Hastanesi müjdesi!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde Tekkeköy’e en kısa sürede 250-300 yataklı bir devlet hastanesinin yapılacağı müjdesini aldı.

Tekkeköy'e hanımlar konağı inşa ediliyor!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Aşağıçinik Mahallesi’nde yapımına başladıkları 4 katlı "Hanımlar Konağı"nı yılbaşına kadar teslim almak istediklerini söyledi.

Samsun Tekkeköy Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından, bölgede inşa edilen çok amaçlı spor kompleksi inşaatı çalışmalarında sona gelindi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Tekkeköy'de 3 yılda eğitim yatırımları arttı!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, 3 yıl içerisinde eğitimde dev yatırımlara imza attı.Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemize yapılacak her türlü eğitim yatırımında taşın altına elimizi koyarak, üstümüze düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyoruz’" dedi.

Tekkeköy'de imar sorunu çözüldü!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy’ün önünü tıkayan, gelişmesini ve büyümesini engelleyen en büyük sorunlar içerisinde yer alan, her daim ilçenin önünde engel oluşturulan imar problemini ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Samsun Tekkeköy Osmanlı mimarisiyle süslenecek!

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizde belirlemiş olduğumuz bazı noktalar, çeşme ve binalarımızı Selçuklu ve Osmanlı mimari motifleri ile süsleyerek tarihi kimliğimizi çevremize yansıtacağız" dedi.

Balcalı tarihi ahşap camisi restore edilecek!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Balcalı Mahallesi’ndeki tarihi ahşap caminin turizme kazandırılması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Samsun Tekkeköy'de Nostaljik Park inşa ediliyor!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar “En önemli projelerimizden birisi olan Nostalji Park projemizin de çalışmalarına Bismillah dedik” dedi.

Samsun Tekkeköy'de 2016 yatırımları projelendirildi!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, teknik personeli ile Tekkeköy Kutlukent bölgesinde incelemelerde bulunarak, bölgede bu yıl içerisinde yapılması gereken yatırımları ve çalışmaları projelendirdi.

Samsun Tekköy'ye bir yılda iki yeni okul inşa edildi!

İlçeye yeni eğitim kurumları ve okullar kazandırmaya devam ettiklerini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Eğitimde örnek yatırımlar ve projeler hayata geçiriyoruz” dedi.

Samsun Tekkeköy'de yol ve asfalt çalışmaları incelendi!

Samsun Tekkeköy yol ve asfalt çalışmaları incelend Başkanı Hasan Togar, ilçenin çehresini değiştirecek olan ana cadde yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hasan Togar Haberi

Hasan Togar

BELEDİYE başkanlığınlığını kazandıkları zaman yapacakları işlerin başında Tekkeköy un en büyük problemlerinden biri olan imar sıkıntısını çözeceklerini dile getiren Togar, "Biz başkarı gibi 'imara mimar gerek' sözü ile imar işini sadece sloganda kullanmayıp, Tekkeköy'ün imar problemi çözeceğiz. 


Ayrıca imar işini çözmek için mimar olmanıza gerekte yok zaten. Mimar olan ların imar işini nasıl hallettikleri ilçemizin insanı tarafından malumdur. 


Çok uzaklara gitm eye gerek yok aslında. 

Kafamızı kaldırıp sağımızı solumuza baksak belediyeceğin nasıl yapıldığı çok iyi görürüz. Sağ tarafımızda Çarşamba ilçesi, sol tarafımızda da Canik ilçesinin gelişimini görmemek için herhalde kör olmak gerekir. Oranın belediye başkanlarıda üstelik mimar da değiller fakat belediyecilik hizmetleri konusunda Tekkeköy ilçesinin çok üstündedirler" dedi. Tekkeköy ilçesini çok kısa bir süre içerisinde bu ilçelerin seviyesine getireceklerini, ilçe halkının bunu...