30 / 04 / 2024

Hasan Togar Tekkeköy projelerini anlattı!

Hasan Togar Tekkeköy projelerini anlattı!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, seçim çalışmalarına Tekkeköy merkez esnafını ziyaret ederek devam etti. Togar, vatandaşlarla tek tek konuşarak kendini ve büyük Tekkeköy ile ilgili projelerini anlattı.



BELEDİYE başkanlığınlığını kazandıkları zaman yapacakları işlerin başında Tekkeköy un en büyük problemlerinden biri olan imar sıkıntısını çözeceklerini dile getiren Togar, "Biz başkarı gibi 'imara mimar gerek' sözü ile imar işini sadece sloganda kullanmayıp, Tekkeköy'ün imar problemi çözeceğiz. 


Ayrıca imar işini çözmek için mimar olmanıza gerekte yok zaten. Mimar olan ların imar işini nasıl hallettikleri ilçemizin insanı tarafından malumdur. 


Çok uzaklara gitm eye gerek yok aslında. 

Kafamızı kaldırıp sağımızı solumuza baksak belediyeceğin nasıl yapıldığı çok iyi görürüz. Sağ tarafımızda Çarşamba ilçesi, sol tarafımızda da Canik ilçesinin gelişimini görmemek için herhalde kör olmak gerekir. Oranın belediye başkanlarıda üstelik mimar da değiller fakat belediyecilik hizmetleri konusunda Tekkeköy ilçesinin çok üstündedirler" dedi. Tekkeköy ilçesini çok kısa bir süre içerisinde bu ilçelerin seviyesine getireceklerini, ilçe halkının bunu çok iyi bilmesi gerektiğini ifae eden Togar, "İktidar ile entegre çalışan belediyelerin durumu ortadadır. Burada insanlarımızın düşünmesi gereken şüphesizki isimlere takılmadan Tekkeköy'ii AK Parti misyonunun hakim olduğu Belediyecilik anlayışı ile tanıştırarak hizmetin en iyisine ve en kalitelisine kavuş turmaktır. Bizim vatandaşımızında sağımızdaki ve solu muzdaki ilçe vatan daşları kadar hizmeti hak ettiğine inacımız sonsuzdur. 


Öncelikle imar planı yapılmış mahal lerin imar uygula maları yapılarak, yol ları açılacak ve büyükşehir belediyemiz ile birlik te altyapı ve kanalizasyon çalışmaları bitirilecektir. 

İmarı yapılmış fakat uygulaması yapılmamış olan ve kat hakkı ile ilgili haksızlıkların yaşandığı mahallelerimizde, Büyükşehir Belediyemiz ile yeniden görüşülerek imar düzenlemeleri tadil edilecek ve kat hakları ile ilgili tüm sıkıntılar gider ilecektir" diye konuştu. 


Olay


Geri Dön