08 / 05 / 2024

Hasan Yaman Özgüney

Hasan Yaman Özgüney

Hot Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Tülay Tetik, Hasan Yaman Özgüney ve Osman Murat Özgüney tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özgün Üstündağ tarafından kuruldu.

Gizem Özgüney kimdir?

ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney kimdir? Gizem Özgüney, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gizem Özgüney'in biyografisi...

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

Adıyaman'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı!

Adıyaman'da çalıştığı 5 katlı bina inşaatının 4'üncü katında bulunan iskeleden düşen kalıp ustası Hasan Coşkun yaralandı.

Moon Desıgn Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moon Desıgn Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik ve Sevcan Düzgüney ortaklığında kuruldu. 

Pm Mekanik Elektrik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pm Mekanik Elektrik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 40 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Düzgün ve Emrah Al ortaklığında kuruldu. 

Adıyaman'a 2017'de 30 milyon TL'lik yatırım!

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, Adıyaman’daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Kaşıkçı, bölgede 2011'den bugüne kadar 100 milyon TL’yi aşkın yatırım gerçekleştirildiğini söyledi.

Cengiz Ergün'den Manisa'nın iki ilçesine müjde!

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyarette Turgutlu ve Alaşehir’e de önemli müjdeler verdi.

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

Adıyaman Mara ve Musalla'daki kentsel dönüşüm ne durumda?

Adıyaman Mara ve Musalla mahallelerinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm ile birlikte Adıyaman'a özgü yapılar yıkılacak.

Adıyaman'a özgü yapılar dönüşümle yıkılacak!

Adıyaman Mara ve Musalla mahallelerinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm ile birlikte Adıyaman'a özgü yapılar yıkılacak.

Adıyaman'daki 2 mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Adıyaman Mara ve Musalla mahallelerinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm ile birlikte Adıyaman'a özgü yapılar yıkılacak.

Hasan Yaman Özgüney Haberi

Hasan Yaman Özgüney

Hot Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Tülay Tetik, Hasan Yaman Özgüney ve Osman Murat Özgüney tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. Hot Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hot Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kızıltoprak, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi, Yolaç İşmerkezi,...