03 / 05 / 2024

Hasan Yavuztürk

Hasan Yavuztürk

Akbel Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Yavuztürk, Ergun Selçuk, Süleyman Doğan, Fahrettin Eğemenoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Şişli'de kuruldu.

Uludağ satılıyor mu? Birleşik Arap Emirlikleri anlaşmasında var mı? Meclis'te flaş iddia!

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Bursa ile ilgili açıklamalarda bulundu ve kentin beton yığını haline geldiğine, şimdi de Uludağ'ın satılmasından endişe ettiklerine dikkat çekti. İşte Öztürk'ün o açıklaması...

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hasan Peker ne iş yapıyor? İşte Hasan Peker ile ilgili tüm merak edilenler...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Uzman isimden ürküten son dakika uyarısı geldi! O faylarda deprem fırtınası başladı!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'deki son deprem ve artçılarla ilgili ürküten bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklamalar ve deprem beklenen faylar...

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! 11 adet konut satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Yavuztürk (Çengelköy) Mahallesi'nde yer alan 11 adet konutu satışa çıkardı. 

Visera Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visera Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hasan Öztürk tarafından kuruldu. 

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 2699 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Hasan Sözbilir'den İzmir için ürküten açıklama!

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, geçtiğimiz gün İzmir Urla'da meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sözbilir, “Bu depremin, 30 Ekim depremine yol açan fayla ilgisi yok" dedi.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Kerbela'daki İmam Hasan el-Mucteba Hastanesi açıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, ülkenin Kerbela şehrinde Türk şirketi tarafından hayata geçirilen Hasan el-Mucteba Hastanesi'ni açtı.

Hasan Sungur: Kıbrıs'ta konut satışları durdu!

Koronavirüsün emlak sektörünü çok kötü etkilediğini söyleyen Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, “Satış yapamıyoruz, yapılan satışlar da iptal edildi'' diye konuştu.

Hasan Yavuztürk Haberi

Hasan Yavuztürk

Akbel Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Yavuztürk, Ergun Selçuk, Süleyman Doğan, Fahrettin Eğemenoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Şişli'de kuruldu. 


Akbel Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkul, inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek, kiralamak ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi-özel kurum-kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,...