01 / 05 / 2024

hasan zer

hasan zer

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Kent Konut'ta yaprak dökümü devam ediyor. Kuruluşundan bu yana Kent Konut'ta çalışan Kentsel Dönüşüm ve Pazarlama Müdürü Hasan Zer, kendi isteğiyle görevi bırakıyor.

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Boyvalı Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Boyvalı Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özer tarafından kuruldu.

Kent Konut Pazarlama Müdürü Hasan Zer istifa etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Kent Konut'ta yaprak dökümü devam ediyor. Kuruluşundan bu yana Kent Konut'ta çalışan Kentsel Dönüşüm ve Pazarlama Müdürü Hasan Zer, kendi isteğiyle görevi bırakıyor.

Şeyzer Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeyzer Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Fatih Akşemsettin Mahallesi 'nde, Hasan Özer Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İsrail'den yüzer elektrik santraline onay!

İsrail'den yüzer elektrik santraline onay geldi. Filistin Sivil İşler Bakanı Hasan eş-Şeyh, İsrail yönetiminin, Türkiye'ye ait yüzer elektrik santralinin Gazze'ye en yakın noktaya demirlenmesini prensipte kabul ettiğini açıkladı.

İMİB Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çoker oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden rahatsızlığı nedeni ile istifa eden Mehmet Özer’in yerine Canel Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çoker seçildi...

Hasan Mingü kimdir?

Doğuş Grubu’nun, banka otel ve TV stüdyolarını tasarlayan iç mimar Hasan Mingü kimdir? Hasan Mingü ne zaman mimar oldu? Hasan Mingü bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mimarlar eğitim kampüslerini tartıştı!

Panele Mimar Abdi Güzer, Bohaçhan Dündaralp, Hasan Özbay, Hasan Karabey, Can Şimşek Erkan Aydoğanoğlu katıldı. Mimar Abdi Güzer, bu projeyle okulların kent dışına çıkarılacağını dile getirdi.

Hasan Rahvalı kimdir?

Ağaoğlu Grup CEO’su Hasan Rahvalı kimdir? Hasan Rahvalı ne zamandan beri Ağaoğlu Şirketler Grubu ile çalışıyor? İşte Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı'nın biyografisi...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Eğitim Tesisleri 2014 yazında tamamlanacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), inşasına 176 gün önce başlanan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin son durumuyla ilgili bilgi verdi. Proje 2014 yazında tamamlanacak

Hasan Duruer: Havaalanı ve yüksekokul projesi Edirne'yi uçuracak!

Edirne Valisi Hasan Duruer, "Edirne 'ye kurulması planlanan havaalanı ve yüksekokul projesi, Edirne'yi uçuracak bir proje. Demirhanlı Havaalanı'nın açılması için yıllardan beri özlem çekiliyor" dedi

İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Tarık Şehmen vefat etti!

Anadolu Endüstri Holding Vakfı Başkan Vekilliği, Türk Lions Başkanlığı, Yıldız Üniversitesi Vakfı ve Türk Müteahhitleri Derneği Kurucu Üyeliği yapmış İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Tarık Şehmen vefat etti...

Hasan Peker'in Ataköy arsasına konutun devleri talip!

Peker Gayrimenkul'ün patronu Hasan Peker'in sahip olduğu Avrupa Yakası'nda Ataköy'deki yaklaşık 20 bin metrekarelik arsaya miks proje yapmak için konut sektörünün dev şirketleri birbirleriyle yarışıyor

hasan zer Haberi

hasan zer

Bilindiği gibi, AKP'nin eski il başkanı Mahmut Civelek'in Kent Konut'tan 'imtiyazlı' bir şekilde daire ve dükkan alması ortalığı karıştırmış; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla başlatılan soruşturma biter bitmez operasyon için düğmeye basılmıştı. 

Mahmut Civelek'e, Yıldız Konutları'ndan daire ve dükkan alırken hem peşin indirimi, hem de personel indirimi yapanlar, yani inanılmaz imtiyazlar sunanlar bir bir görevden alınmıştı.

Yasin Akın'dan Hayati Yılmaz'a, Dursun Beyhan'dan Emine Zer'e, Çiğdem Yılmaz'dan Kadir Kandemir'e, Erhan Coşan'dan Mehmet Akkaya'ya kadar 8 müdüre 'güle güle' denilmişti.

Kent Konut'tan bir müdür daha ayrılıyor. 


Kuruluşundan bu yana Kent Konut'ta çalışan Kentsel Dönüşüm ve Pazarlama Müdürü Hasan Zer, kendi isteğiyle görevi bırakıyor. 

Kent Konut'taki kilit isimlerden biri olan Hasan Zer'in ayrılması kurum için büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor. 


Hasan Zer'in, Kent Konut'taki masasını toplamaya başladığı,...