04 / 05 / 2024

Hasankeyf butik otelleri

Hasankeyf butik otelleri

Hasankeyf Kaymakamlığınca hayata geçirilecek "Mağara Otel ve Ekolojik Köy Projesi" ile ilçeye bağlı Üçyol köyündeki mağaralar butik otele dönüştürülecek, hobi bahçeleri, yürüyüş yolları ve kamp alanları yapılacak.

Hasankeyf'teki 9 mağara butik otele dönüşecek!

Batman'ın Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyünde bulunan 9 mağaranın turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı. Bölgedeki 9 mağara butik otele dönüştürülecek.

Batman Hasankeyf'e butik otel geliyor!

DİKA’nın desteklediği ‘butik otel’ projesi, Batman Hasankeyf'in Üçyol Köyü'nde hayata geçecek. Kaymakam Faruk Baygüven, projenin 3 milyon TL'ye mal olacağını açıkladı. 

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Etstur'dan butik otellerde 9 taksitlik tatil imkanı!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, işadamları ile gezginlerin erişimine açtı. Bu otellerde konaklayanlar tatil otellerinde olduğu gibi ücreti 9 taksitle ödeyebilecek.

Etstur'dan 9 taksitle butik tatil!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, iş adamlarıyla gezginlerin erişimine açtı. Otellerde ücret 9 taksitle ödenebilecek

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

Kapadokya'da turistler butik otelleri tercih ediyor!

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

Mağaralardan butik oteller Hasankeyf'i daha da keyiflendirecek!

Hasankeyf Kaymakamlığınca hayata geçirilecek "Mağara Otel ve Ekolojik Köy Projesi" ile ilçeye bağlı Üçyol köyündeki mağaralar butik otele dönüştürülecek, hobi bahçeleri, yürüyüş yolları ve kamp alanları yapılacak.

Yerli turistler Kapadokya'da butik otelleri tercih ediyor!

Kapadok ya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih etmeye başladı. Bu durum bölge turizminin kalitesinin artmasını sağladı...

Mustafa Durmaz: Yerli turistler butik otelleri tercih etmeye başladı!

Butik otellere olan ilginin arttığını kaydeden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, yerli turistlerin butik otelleri tercih etmeye başlamasıyla birlikte bölge turizminin kalitesinin daha da arttığını ifade etti.

Alaçatı, turizmdeki iddiasını artırıyor!

Butik otelleri, taş evleri, özgün mimarisi ve eğlence kültürüyle tanınan Alaçatı, yılın 300 günü esen rüzgarı ve rüzgar sporları için uygun coğrafi oluşumuyla turizmdeki iddiasını daha da artırıyor.

Hüseyin Tosun: Yeni butik oteller için her türlü desteği veririz!

Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun' u ziyaret etti. Tosun, yeni butik otellerin açılması noktasında her türlü desteğin verileceğini belirtti...

Hasankeyf butik otelleri Haberi

Hasankeyf butik otelleri

Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyünde hayata geçirilecek "Mağara Otel ve Ekolojik Köy Projesi" ile Türkiye'nin örnek köyünün oluşturulması hedefleniyor.


Mağaralar şehri olarak bilinen tarihi Hasankeyf ilçesinde mağaraların turizme kazandırılması amacıyla Kaymakamlıkça "Mağara Otel ve Ekolojik Köy Projesi" hazırlandı. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ve Batman Valiliğinin de desteğiyle Üçyol köyünde uygulanacak proje hayata geçirilecek.


Hasankeyf Kaymakamlığınca hayata geçirilecek projeyle ilçeye bağlı Üçyol köyündeki mağaralar butik otele dönüştürülecek, hobi bahçeleri, yürüyüş yolları ve kamp alanları yapılacak. Türkiye'nin örnek köyünün oluşturulmasının hedeflendiği proje, DİKA'nın da desteğiyle 2,5 milyon liraya mal olacak.


Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye atandıktan sonra mağaralardan bir şekilde faydalanmak istediğini belirterek, bunun için bir proje geliştirdiklerini söyledi.


Hasankeyf'te binlerce mağara bulunduğunu ve ilçenin mağaralar şehri olarak bilindiğini...