11 / 05 / 2024

Hasankeyf göl manzarası

Hasankeyf göl manzarası

Dicle Nehri üzerinde 8 yıl önce yapımına başlanan ve Türkiye'nin hidroelektrik üretiminin yüzde 10’unu sağlayacak Ilısu Baraj Gölü altında kalacak olan Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü etrafındaki arsaların fiyatı yüzde 100 arttı.

Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı! Göl manzaralı son 10 villa!

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Göl manzarasıyla dikkat çeken Habitat Evler'de son 10 villanın satışı devam ediyor...

Gül Proje Express Rezidans fiyatları!

Toplam 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana gelen Gül Proje Express projesinde konut teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Projede yer alan daireler deniz manzarasına hakim. İşte Gül Proje Express Rezidans fiyatları...

2017 Gül Proje Express fiyat!

19 ve 29 katlı iki blok şeklinde yükselen Gül Proje Express projesi 658 daire ve 41 cadde mağazasından meydana geliyor. Gül Proje Express projesinde üst katlardaki daireler deniz manzarasının hakim. İşte 2017 Gül Proje Express fiyat...

Akyazı Göl Park'a sosyal alan inşa ediliyor!

Karşısında Aksartepe, önünde ise muhteşem göl manzarası, doğal güzelliği, tertemiz havası ve geniş bir çevresiyle Akyazı için harika bir dinlenme ve piknik alanı olacak olan Göl Park’taki çevre düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası bulunan proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. etabı olarak yükseliyor.

Vaditepe Göl Evleri projesi!

Kiptaş imzası ile inşa edilen Vaditepe Göl Evleri projesi konut ve cadde dükkanlarından meydana geliyor. Lansmanı yarın yapılacak olan projenin Bahçeşehir Göleti manzarası bulunuyor.

Uptown İncek'te Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı konutlar!

Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara'nın oksijeni en bol yerlerinden İncek 'te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere "yüksek" konfor sunuyor.

Hasankeyf'te arsa fiyatlarına göl manzarası dopingi!

Yapımı süren Ilısu Baraj Gölü altında kalacak olan Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü etrafındaki arsaların fiyatı yüzde 100 oranında arttı. Arsa fiyatlarındaki artışın sürmesi bekleniyor

Hasankeyf'te baraj gölü kıyısındaki arsaların fiyatları arttı!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü etrafındaki arsaların fiyatı arttı. İlçede, geçen yıl dönümü 35 ile 45 bin lira arasında satılan arsalar, bu yıl 80 bin liraya kadar çıktı.

Hasankeyf'te göl manzarası arsa fiyatlarını artırdı!

Dicle Nehri üzerinde 8 yıl önce yapımına başlanan ve Türkiye'nin hidroelektrik üretiminin yüzde 10’unu sağlayacak Ilısu Baraj Gölü altında kalacak olan Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü etrafındaki arsaların fiyatı yüzde 100 arttı.

Tuz Gölü turistlerin ilgi odağı oldu!

Bozkırda gündüz buz mavisi, akşam üzeri ise kırmızı ve beyazın ufuk çizgisinde birleştiği eşsiz gün batımı manzarasıyla ziyaretçilerini büyüleyen Tuz Gölü, yaz mevsiminde sularının çekilmesiyle bembeyaz tuz örtüsü ile kaplandı.

Dipsiz Göl ve Şelalesi ziyaretçileri bekliyor!

Sivas-Doğanşar karayolu üzerinde bulunan Dipsiz Göl ve yaklaşık 25 metre yükseklikten dökülen Dipsiz Göl Şelalesi, etkileyici manzarasıyla dikkati çekiyor. Dipsiz Göl ve Şelalesi, tabiî güzelliğiyle keşfedilmeyi bekliyor.

Tuz Gölü turistlerin ilgi odağı oldu!

Tuz Gölü turistlerin ilgi odağı oldu. Anadolu bozkırının beyaz gelinliği Tuz Gölü, gündüz buz mavisi, akşam üzeri eşsiz ve farklı tonlarda gün batımı manzarasıyla ziyaretçilerini adeta büyülüyor.

Hasankeyf göl manzarası Haberi

Hasankeyf göl manzarası

Yapımı süren Ilısu Baraj Gölü altında kalacak olan Batman'ın Hasankeyf ilçesinde baraj gölü etrafındaki arsaların fiyatı arttı.


Dicle Nehri üzerinde 8 yıl önce yapımına başlanan ve Türkiye'nin hidroelektrik üretiminin yüzde 10’unu sağlayacak Ilısu Barajı ve hidroelektrik santralinin yapımında sona yaklaşılırken, sular altında kalacak olan Hasankeyf ilçesinde de baraj gölü manzaralı arsaların değeri yükseldi.


İlçede, geçen yıl dönümü 35 ile 45 bin lira arasında satılan arsalar, bu yıl 80 bin liraya kadar çıktı.


Baraj gölü dolayısıyla yerleşim yerinin yer değiştireceği Hasankeyf ilçesinde arsa fiyatlarının daha da artacağı düşüncesiyle köylülerin topraklarını satmak istemediği öğrenildi.


- "Arsa fiyatları daha da artacak"


Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, baraj gölü dolayısıyla yeni yerleşim yeri ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, bütün kamu binalarının artık yeni Hasankeyf'te hizmet verdiğini...