27 / 04 / 2024

Hasankeyf konutları

Hasankeyf konutları

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeni yerleşim yerinde tamamlanan 710 konut ile ticaret merkezindeki 98 iş yerinin anahtarları hak sahiplerine dağıtıldı" dedi...

Batman Hasankeyf'te 710 yeni konut inşa ediliyor!

Batman’ın Hasankeyf ilçesini Dicle Nehri kıyısında yeni yerleşim biriminde 710 yeni konut inşa ediliyor. Geçen yıl inşaatına başlanılan projenin Eylül ayının sonunda bitmesi planlanıyor.

Hasankeyfliler modern konutları bekliyor!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yaşayan vatandaşlar, inşası süren yeni konutlara taşınmak için gün sayıyor. Vatandaşlar için yeni yerleşim yerinde 710 konut inşa edilecek.

Hasankeyf'te yeni yerleşke için 250 başvuru geldi!

Batman Hasankeyf’liler, yeni yerleşim biriminde konut sahibi olmak için kayıt yaptırıyor. Bir haftada 250 kişi konutlar için başvuruda bulundu.

Hasankeyf Artuklu mimarisi ile inşa ediliyor!

305 hektarlık alan üzerine 4 etap şeklinde inşa edilecek yeni Hasankeyf projesi Artuklu mimarisi ile hayata geçiriliyor. İlk etabı tamamlanan projede arsa alanı 305 hektar olarak hesaplandı...

Hasankeyf'in yeni konutlarında sona geliniyor!

Ilısu Barajı'nın tamamlanması ile birlilte sular altında kalacak Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeni yerleşim yerindeki konutların inşasında sona gelinirken, yapımı tamamlanan ticaret merkezinde 98 iş yerinin anahtarı hak sahiplerine dağıtıldı.

Hasankeyf TOKİ konutları tamamlanıyor!

Batman'da tamamlanma aşamasına gelen Ilısu Baraj Gölü'nün altında kalacak antik Hasankeyf ilçesinin sakinleri, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa ettirilen 710 modern konuta taşınmak için hazırlıklara başladı.

TOKİ'den Hasankeyf'e 710 konut!

Ilısu Baraj Gölü'nün altında kalacak olan Hasankeyf'in yeni yerleşkesine TOKİ toplam 710 adet konut yapıyor. Konutlar, bölgenin tarihi dokusunun bütünlüğünü bozmayacak şekilde inşa ediliyor.

TOKİ Hasankeyf Konutları'na 2 bin başvuru geldi!

TOKİ'nin tarihi Batman Hasankeyf'e yapmayı planladığı konutlara ilçe sakinleri hucüm etti. Yeni konutlar için 2.000 kişi başvurdu.

Hasankeyf'te yeni yerleşke için 250 başvuru geldi!

Batman Hasankeyf’liler, yeni yerleşim biriminde konut sahibi olmak için kayıt yaptırıyor. Bir haftada 250 kişi konutlar için başvuruda bulundu.

TOKİ Midyat taşıyla Hasankeyf'te ev yapıyor!

TOKİ tarafından Hasankeyf'te yapılacak 4 etaptan oluşacak konutlarda otantik doku bozulmasın diye Midyat taşı kullanılacak. Konutlar 90-120 metrekare arasında büyüklükte olacak

Hasankeyf'te 'villa gibi' konutlar tamamlanıyor

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Hasankeyf'te yapılması palanlanan Ilısu Barajı ile ilgili ilk defa çarpıcı açıklamalarda bulundu

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvuru süresi sona erdi

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular bugün sona erdi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

Hasankeyf konutları Haberi

Hasankeyf konutları

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeni yerleşim yerinde tamamlanan 710 konut ile ticaret merkezindeki 98 iş yerinin anahtarlarının hak sahiplerine dağıtıldığını açıkladı. 

Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Ilısu Barajı'nın rezervuar alanında kalacak Hasankeyf ilçesinin yeniden inşası kapsamında çalışmalarda sona gelindi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; GAP'ın vizyon projesi ve dolgu hacmi bakımından kendi sınıfında dünyanın en büyük barajı olan Ilısu ve HES, yılda ortalama 4,12 milyar kilovatsaat enerji üretecek ve sadece elektrik enerjisi üretiminden kaynaklı olarak ekonomiye yıllık 412 milyon dolar katkı sağlayacak. 

Kamulaştırma, inşaat ve yeniden yerleşim çalışmaları düşünüldüğünde, yaklaşık 12,3 milyar TL'lik yatırım maliyetine sahip projenin beş yılda bu maliyeti karşılayacak potansiyeli olduğu...