08 / 05 / 2024

Hasankeyf Uygulama Oteli

Hasankeyf Uygulama Oteli

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen toplantı sonrasında Vali Hulusi Şahin, yapımı bitirilen 100 yatak kapasiteli Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli'ni inceledi.

Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli tamamlanıyor!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen toplantı sonrasında Vali Hulusi Şahin, yapımı bitirilen 100 yatak kapasiteli Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli'ni inceledi.

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Kepez'e 30 yataklı AMATEM yapılacak!

Antalya Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Muammer Türker Başkanlığında Uygulama Oteli'nde yapıldı. Vali Muammer Türker, il genelinde polisiye operasyonların sıklıkla yapılmaya devam edildiğini ve ciddi sonuçlar elde edildiğini belirtti

Beyoğlu Taksim Ortaokulu otel olacak!

Beyoğlu Taksim Ortaokulu kapanıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise tarihi okul binasını Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi kapsamında uygulama oteli olarak kullanacak.

Gaziantep'te turizm ve ekonomik boyutu paneli düzenlendi!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan "Turizm ve Ekonomik Boyutu" adlı panel GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Uygulama Oteli Hönüsü Salonunda yapıldı.

Tarihi PTT binası, uygulama oteli ve sosyal tesis oldu!

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak ve sosyal moral ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Mardin PTT binası hizmete girdi!

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak, karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Mardin eski PTT binasının restorasyonu tamamlandı!

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak ve vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Yeniçağa'da pansiyon ve uygulama oteli çalışmaları başladı!

Yeniçağ' da Yeniçağa Belediyesi tarafından 2013 yılında gerekli imar düzenlemelerinin yapıldığı Yeniçağa Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi' nin pansiyon ve de uygulama oteli çalışmaları başladı...

Levent Rumeli Hisarüstü metro hattı!

Levent Rumeli Hisarüstü metro hattı Levent, Uygulama Oteli, Etiler 1, Etiler 2 ve Hisarüstü arasında faaliyet gösterecek. Levent Rumeli Hisarüstü metrosu kaç km? diye merak ediyorsanız hattın 3,3 kilometre uzunluğunda olduğunu söyleyebiliriz....

Gelibolu Hamzakoy Uygulama Oteli satılıyor: 2.8 milyon liraya!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Çanakkale Gelibolu Hamzakoy Uygulama Oteli 'ni 1 Ekim 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Gelibolu Hamzaköy Uygulama Oteli satılıyor: 3.3 milyon liraya!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Çanakkale'de bulunan bulunan Gelibolu Hamzaköy Uygulama Oteli 'ni satışa çıkarıyor, ihale 23 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hasankeyf Uygulama Oteli Haberi

Hasankeyf Uygulama Oteli

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen toplantı sonrasında Vali Hulusi Şahin, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş ve bazı il yöneticileri ile birlikte ilçede yapımı bitirilen 100 yatak kapasiteli Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli'ni inceledi.

Vali Şahin, uygulama otelinde devam ettirilecek eğitim faaliyetleri hakkında Rektör Durmuş'tan bilgi...