09 / 05 / 2024

Levent Rumeli Hisarüstü metro hattı!

Levent Rumeli Hisarüstü metro hattı!

Levent Rumeli Hisarüstü metro hattı Levent, Uygulama Oteli, Etiler 1, Etiler 2 ve Hisarüstü arasında faaliyet gösterecek. Levent Rumeli Hisarüstü metrosu kaç km? diye merak ediyorsanız hattın 3,3 kilometre uzunluğunda olduğunu söyleyebiliriz....



Levent Rumeli Hisarüstü metro hattı!

Levent Rumeli Hisarüstü metro hattı Levent, Uygulama Oteli, Etiler 1, Etiler 2 ve Hisarüstü arasında faaliyet gösterecek. Levent Rumeli Hisarüstü metrosu kaç km? diye merak ediyorsanız hattın 3,3 kilometre uzunluğunda olduğunu söyleyebiliriz.


Levent Rumeli Hisarüstü metro ile kaç dakika?

Levent Rumelihisarüstü metro hattında yolculuk süresinin 6 dakika sürmesi planlanıyor. Levent Rumeli Hisarüstü metrosu ile Levent Etiler güzergahının trafik sorunu olan nokta Nisbetiye Caddesi'nin de trafik yoğunluğunun hafiflemesi hedefleniyor.


Levent Rumeli Hisarüstü metro durakları...

Levent Rumeli Hisarüstü metro istasyonları Levent, Uygulama Oteli, Etiler 1 ve 2, Rumeli Hisarüstü olacak şekilde faaliyet gösterecek. Levent Rumelihisarüstü metrosu ne zaman açılacak? sorusuna ise mini metronun 2015 yılında hizmete alınacağını söyleyebiliriz.


Levent Rumelihisarüstü metrosunda 4 dakikada bir sefer yapılması düşünülüyor. Bölgede özel araç trafiğini azaltmayı amaçlayan projenin ayrıca bir eklentiyle de Boğaz kıyısına ulaşması planlanıyor. Bu hat ise Hisarüstü Aşiyan füniküler hattı olarak Boğazda oturanlara büyük kolaylık sağlayacak.



Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön