20 / 05 / 2024

levent rumelihisarüstü metrosu ne zaman açılacak

levent rumelihisarüstü metrosu ne zaman açılacak

Levent Rumeli Hisarüstü metro hattı Levent, Uygulama Oteli, Etiler 1, Etiler 2 ve Hisarüstü arasında faaliyet gösterecek. Levent Rumeli Hisarüstü metrosu kaç km? diye merak ediyorsanız hattın 3,3 kilometre uzunluğunda olduğunu söyleyebiliriz....

Levent Marmaralı kimdir? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Levent Marmaralı, kaç yılında ve nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Marmaralı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Ekrem İmamoğlu: Kendim için konut yapmam!

Sarıyer'de Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı’nın ray kaynatma töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı yıl sonunda açılıyor!

Merakla beklenen Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı’nın ray kaynatma töreni yapıldı.

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

İş GYO Levent arsalar değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi, 916 ada, 572 Parsel, Rumelihisarı Mahallesi 916 ada, 630-631 Parseller ve Rumelihisarı Mahallesi 1779 ada 629 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

İstanbul'a 5 yeni füniküler hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı geçmiş yönetim döneminde durdurulan F4 Rumelihisarüstü-Aşiyan füniküler hattındaki çalışmaları, finansal sorunları çözerek yeniden başlattı. Ekrem İmamoğlu, 5 yeni hattın müjdesini verdi. 

Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2020'de açılıyor!

3 bin yolcuya hizmet verecek Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın 2020'nin üçüncü çeyreğinde yolculu işletmeye alınması planlanıyor.

İş GYO Levent'teki arsalarının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beşiktaş ilçesi Levent Mahallesi ve Rumelihisarı Mahallesi parsellere ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı askıda!

İstanbul Beşiktaş - Sarıyer İlçeleri, Levent-Hisarüstü Metro Güzergahına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıya çıktı...

İş GYO Beşiktaş Levent'teki arsaların değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi, 916 ada, 572 Parsel, Rumelihisarı Mahallesi 916 ada, 630-631 Parseller ve Rumelihisarı Mahallesi 1779 ada 629 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Zorlu Holding Rumelihisarı'ndaki tarihi eseri villaya mı dönüştürdü?

Zorlu Holding sahibi Ahmet Nazif Zorlu Rumelihisarı üstünde aldığı, 2. grup tescilli tarihi eseri restore ettirmek için İBB'den “müze yapacağım” diye izin almıştı. Zorlu'nun eseri havuzlu villa yaptığı ve etrafını duvarlarla çevirdiği söyleniyor.

levent rumelihisarüstü metrosu ne zaman açılacak Haberi

levent rumelihisarüstü metrosu ne zaman açılacak

Levent Rumeli Hisarüstü metro hattı!

Levent Rumeli Hisarüstü metro hattı Levent, Uygulama Oteli, Etiler 1, Etiler 2 ve Hisarüstü arasında faaliyet gösterecek. Levent Rumeli Hisarüstü metrosu kaç km? diye merak ediyorsanız hattın 3,3 kilometre uzunluğunda olduğunu söyleyebiliriz.


Levent Rumeli Hisarüstü metro ile kaç dakika?

Levent Rumelihisarüstü metro hattında yolculuk süresinin 6 dakika sürmesi planlanıyor. Levent Rumeli Hisarüstü metrosu ile Levent Etiler güzergahının trafik sorunu olan nokta Nisbetiye Caddesi'nin de trafik yoğunluğunun hafiflemesi hedefleniyor.


Levent Rumeli Hisarüstü metro durakları...

Levent Rumeli Hisarüstü metro istasyonları Levent, Uygulama Oteli, Etiler 1 ve 2, Rumeli Hisarüstü olacak şekilde faaliyet gösterecek. Levent Rumelihisarüstü metrosu ne zaman açılacak? sorusuna ise mini metronun 2015 yılında hizmete alınacağını söyleyebiliriz.


Levent Rumelihisarüstü metrosunda 4 dakikada bir sefer yapılması düşünülüyor. Bölgede özel araç trafiğini azaltmayı...