04 / 05 / 2024

Hasanoğlu Group Turizm nerede

Hasanoğlu Group Turizm nerede

Hasanoğlu Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Ümit  Erboğa tarafından kuruldu. 

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Alkasan Group Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkasan Group Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Büşranur ALkanat tarafından kuruldu.

Danyal Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danyal Group Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsameddin Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Can tarafından kuruldu.

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile AtillaKoçarslan, Mehmet Uğur    Koçarslan, Mihriban Ayça Koçarslan, Suphi Aybars Koçarslan ve  Zekiye Aybike Koçarslan  Zekiye Koçarslan Muhtaroğlu tarafından kuruldu.

Mirage Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım J J Amar tarafından kuruldu.

Art Group Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Group Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile  Abdulrahim Tarhan tarafından kuruldu.

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli  ile Orhan Mimaroğlu tarafından  kuruldu.

Manova Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manova Group Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   2 milyon  TL sermaye bedeli  ile Gökhan Sabahoğlu tarafından kuruldu.

Lion Group Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lion Group Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Alipor,Vahid Taghavi ve Yasin Soltani ortaklığıyla kuruldu...

Kaplan Group Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Group Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile M. Khalid A. Al-Sinayyid tarafından kuruldu. 

Venüs Group Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Group Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 125 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çakan ve Riza Balekoğlu ortaklığında kuruldu. 

Hasanoğlu Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasanoğlu Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Ümit  Erboğa tarafından kuruldu. 

Hasanoğlu Group Turizm nerede Haberi

Hasanoğlu Group Turizm nerede

Hasanoğlu Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Ümit  Erboğa tarafından kuruldu. 

Hasanoğlu Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gereklitesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa...