05 / 05 / 2024

hasanoğlu inşaat döviz bozdurma kampanyası

hasanoğlu inşaat döviz bozdurma kampanyası

BanuEvleri Ispartakule 2 ve BanuEvleri 3'te 30 Aralık 2016 tarihine kadar 20 bin dolar ve üzeri döviz bozduran müşterilere, bozdurduğu döviz miktarının yüzde 6.1'i oranında indirim fırsatı sunuluyor...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Döviz ve KDV oranlarındaki artış inşaat maliyetlerini daha da yükseltecek!

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat maliyetleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Döviz ve KDV oranlarındaki artışlar inşaat maliyetlerini daha da artıracağını söyledi.

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençay Tayranoğlu tarafından kuruldu.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Muhammet Enes Karabul ortaklığında kuruldu.

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kurumahmutoğlu tarafından kuruldu.

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli  ile Mohamed Boumahdı tarafından kuruldu.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

hasanoğlu inşaat döviz bozdurma kampanyası Haberi

hasanoğlu inşaat döviz bozdurma kampanyası


Hasanoğlu İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerinde başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek amaçlı indirim kampanyası başlattı.


Hasanoğlu İnşaat'ın İstanbul Ispartakule'de hayata geçirdiği BanuEvleri Ispartakule2 ve BanuEvleri Ispartakule 3 projelerinde, 20 bin dolar ve üzeri döviz bozduran müşterilere, bozdurduğu döviz miktarının yüzde 6.1'i oranında indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya 30 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli.


220 konut ve 16 dükkandan oluşan BanuEvleri Ispartakule 2 projesinde 2+1 daireler 440 bin TL, 3+1 daireler 540 bin TL, 4+1 daireler 595 bin TL'ye tek fiyattan satılıyor. Teslimler Ağustos 2018'de yapılacak.


Teslimlerin başladığı BanuEvleri Ispartakule 3 projesinde ise 3+1'lerin satışları tamamlandı. 74 daireden oluşan projede 2+1'lerin fiyatları 470 bin TL'den başlıyor.



Tel: 444 9 313

Web: http://banuevleri.com.tr/

Gülcihan...