29 / 04 / 2024

hasanoğluinşaat

hasanoğluinşaat

İnşaat sektörünün öncü şirketlerinden Hasanoğlu İnşaat 20. kuruluş yılını kutluyor

Gentepe İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gentepe İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Nuri Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Burhan Bingöl ve Mehmet Bingöl ortaklığında kuruldu.

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Mustafa Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında koronavirüs şüphesi!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında çalışan 300’e yakın işçi, koronavirüs şüphesiyle Hasanoğlan Fen Lisesi’nin yurtlarında karantinaya alındı…

3h Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3h Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hacıhasanoğlu tarafından kuruldu. 

Hasanoğlu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'na katıldı!

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 Salı günü Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenen 7. İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 

Hasanoğlu İnşaat'tan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 2 projesinin anahtar teslimlerine başlarken 2019 yılında da dört farklı projeyi hayata geçirecek. 

Haluk Hasanoğlu: 2019 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Hasanoğlu, inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hasanoğlu, 2019'un sektör açısından yatırım yılı olacağını söyledi.

hasanoğluinşaat Haberi

hasanoğluinşaat

Geride bıraktığı 20 yıl süresince ses getiren, öncü ve yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat,  bu yıl 20. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 1993 yılından bu yana kamu ve özel projelerde yaşamla iç içe olan Hasanoğlu İnşaat 20. yılında yeni hedeflere doğru ilerliyor.  


   Şirketin 20. kuruluş yıl dönümü nedeniyle geçtiğimiz akşam bir yemek daveti verildi. Şirket çalışanları, grup şirketleri, iş ortakları ve çok sayıda davetlinin katıldığı yemekte konuşan Hasanoğlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ali Çep, “20 yılın sonunda ulaştığımız 500.000 m² iş bitirme miktarını, gerçekleştireceğimiz yeni projeler ile 5 yıl içinde 250.000 m² daha arttırmayı hedeflemekteyiz. 10 yıl içerisinde ise bu rakamı 1.000.000 m²’ye çıkartmayı planlıyoruz. Stratejilerimizde, yaşamı iyileştirmeyi hedefledik ve bu hedefler doğrultusunda ilerliyoruz” dedi.

  Kalite odaklı yaşam...