03 / 05 / 2024

Hasbaççe oyun ve eğlence kompleksi

Hasbaççe oyun ve eğlence kompleksi

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve de Akdeniz Girişim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek tarafından açılışı yapılan Hasbaççe’de Uğur Işılak da bir konser verdi.

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi gün sayıyor!

Antalya Dokuma Fabrikası, bu kez bir oyuncak müzesine ev sahipliği yapacak. Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi, büyüklerin nostalji, küçüklerin eğlence merkezi oluyor.

Aziziye Belediyesi'nden oyun ve yüzme havuzu!

Merkez Aziziye Belediyesi, Dadaşkent'te 4 bin metrekare alan üzerine çocukların çok seveceği 'Oyun ve yüzme havuzlu park' yapmak için kolları sıvadı.

TAV İnşaat'tan eğitim ve gelişim seminerleri!

TAV İnşaat'ın İstanbul, Riyad, Dubai, Abu Dabi ve Cidde'de düzenlediği eğitim ve gelişim seminerlerine bin 300'ün üzerinde yönetici ve çalışan katıldı.

İznik Özel Eğitim ve Öğretim Tesisi'ne Büyükşehir'den onay!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin olağan toplantısı 2. Birleşimi 25 Mayıs 2016 tarihinde yapıldı.İznik Özel Eğitim ve Öğretim Tesisine kavuşuyor. İznik'te Özel Eğitim ve Öğretime Bursa Büyükşehir Meclisinden onay çıktı.

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası açılış töreninde, Türkiye'ye kazandırılan sağlık tesislerinin hayırlı olmasını diledi.

HAYPADER Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nin temeli atıldı!

Fiziksel ve zihinsel engelli çocuklara eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Bağcılar'da inşa edilecek olan, Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nin temeli Dr. Sare Davutoğlu'nun katılımıyla atıldı.

Arsadenizi Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı E Ticaret ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsadenizi Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı E Ticaret ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 300 bin TL sermaye ile Celalettin Yürekli tarafından İstanbul Esenyurt'ta kuruldu...

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nisan 2016'da açılacak!

Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Erbaycu, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bin 500 kişilik Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin nisan ayı başında açılacağını söyledi

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi yol planında son durum!

Trabzon Yomra'da mevcut sahil yolunu Güney Çevre Yolu ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlayacak olan bölgede yapılması düşünülen Kaşüstü köprülü kavşağı, Trabzon’da gündemin en önemli maddelerinden biri olarak yerini koruyor.

Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'ndan Küçükçekmece'de satılık gayrimenkul!

Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı İstanbul Küçükçekmece'de 394 daire ve 31 dükkanın ruhsatının alındığı gayrimenkulü kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki markiz alan törenle açıldı!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hastane otelcilik hizmetlerinin geliştirilmesi ve tanıtım projesi kapsamında sağlık turizmine yönelik hizmet vermek amacıyla düzenlenen bölüm törenle açıldı.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haziran'da açılıyor!

400 yatak kapasiteli Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haziran 2016'da açılıyor, inşaatı yüzde 90 tamamlanan hastane 73 milyon 582 bin TL'ye mal olacak...

Hasbaççe oyun ve eğlence kompleksi Haberi

Hasbaççe oyun ve eğlence kompleksi

Akdeniz Girişim Holding tarafından 18 milyon TL yatırımla hayata geçirilen ‘Hasbaççe’ hizmete açıldı. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Akdeniz Girişim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek tarafından açılışı yapılan Hasbaççe’de Uğur Işılak da bir konser verdi. Aynı anda 1000 kişiye hizmet verecek kapasiteye sahip olan Hasbaççe, oyun alanları ve restoranlarıyla sadece Başakşehirlileri değil, tüm İstanbulluları ağırlamayı hedefliyor…




Akdeniz Girişim Holding, İstanbul’un yeni ve gözde yerleşim bölgelerinden biri olan Başakşehir’in dokusunu değiştirecek ‘Hasbaççe’yi hizmete açtı. 20 Haziran Cuma akşamı yapılan açılış törenine Libya eski Devlet Başkanı Muhammed El Mugaryef, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Akdeniz Girişim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek'in de aralarında bulunduğu seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Açılış töreninin ardından “Türk ozanı” unvanıyla tanınan ünlü şarkıcı...