07 / 05 / 2024

Hasbahçe hizmete açıldı

Hasbahçe hizmete açıldı

Akdeniz Girişim Holding Başakşehir’de hizmete açtığı Hasbaççe’nin yarısını çocuklara ayırdı. Mekanda aileler yemeğini yerken çocuklar eğleniyor. Holding, güvenlik işinde ise yabancı ortağa yeşil ışık yakıyor...

Elazığ Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Elazığ Arıcak'ta inşaatı tamamlanan 10 devlet hastanesi hizmete açıldı. Hastane 10 yatak kapasitesiyle ilçe halkına sağlık hizmeti verecek.

Üsküdar'da çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı!

İstanbul Üsküdar dün Başkan Erdoğan'ın açılışını yaptığı çok sayıda esere kavuştu. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in deyimiyle "Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak" eserler, çağdaş belediyeciliğin yeni örnekleri hizmete açıldı..

Çankaya Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından inşa edilen 1000 kişilik düğün ve toplantı salonu, 400 kişilik nikah salonu ile 3 bin kişinin eğitim alabileceği Çankaya Evi’nin yer aldığı Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

15 Temmuz Şehitler Çeşmesi açıldı!

Üsküdar Belediyesi ve yardımseverlerin katkılarıyla Çengelköy Meydanında yaptırılan çeşme törenle hizmete açıldı.

Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Muğla Menteşe'de inşa edilen Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. 15 milyon TL'ye yapılan merkez, 577 metrekare kapalı alan ve 5 kattan oluşuyor.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı!

Sancaktepe Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Hatay Arsuz sahil yürüyüş yolu hizmete açıldı!

HATAY'ın Arsuz İlçe Belediyesi tarafından yapılan 2.5 kilometrelik 'Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu', Büyükşehir Belediyesi Lütfü Savaş'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kızılcahamam Çeştepe Camisi törenle hizmete açıldı!

KIZILCAHAMAM Çeştepe Mahallesi sakinlerinden Hacı Dursun Demir tarafından yaptırılan Çeştepe Camisi törenle hizmete açıldı. Açılışa çok sayıda davetli ve Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler katıldı.

Beşiktaş'taki 23 tarihi çeşme restore edilerek hizmete açıldı!

Beşiktaş Belediyesi tarafından restore edilen 23 çeşme hizmete açıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, KUDEB ve Plan Proje Birimi uzman mimarlarının çalışmaları sonucunda ilçedeki tarihi çeşmelerin yenilendiğini söyledi.

Şanlıurfa Karaköprü kapalı semt pazarı törenle hizmete açıldı!

ŞANLIURFA’da merkez İlçe Karaköprü Belediyesi tarafından Atakent Mahallesi'nde yaptırılan kapalı semt pazarı törenle hizmete açıldı. Semt pazarının açılış törenine; Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve pazarcı esnafı katıldı.

Mersin Tarsus'ta taziye evi törenle hizmete açıldı!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi’nde arsası verilen ve işadamı Sıtkı Toprak tarafından yaptırılan Tarsus Belediyesi Ahmet Toprak Taziye Evi törenle hizmete açıldı

Konya Beyşehir Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan spor kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vuslat Parkı’nda bünyesinde yüzme havuzu, badminton, tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları yer alıyor.

Bursa Kapalı Çarşı hizmete açıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Kapalı Çarşı, özgün çehresi ve yeni vizyonuyla hizmete açıldı. Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Kapah Çarşı'nın tanıtım filmi de gösterildi.

Hasbahçe hizmete açıldı Haberi

Hasbahçe hizmete açıldı




Akdeniz Girişim Holding Başakşehir’de hizmete açtığı Hasbaççe’nin yarısını çocuklara ayırdı. Mekanda aileler yemeğini yerken çocuklar eğleniyor. Holding, güvenlik işinde ise yabancı ortağa yeşil ışık yakıyor.



Turizm, hizmet, yeme içme, güvenlik enerji gibi sektörlerde faaliyet gösteren Akdeniz Girişim Holding, yeme içme sektörüne 18 milyon liralık yatırım yaparak Başakşehir'de Hasbaççe’yi hizmete açtı. Mekan, yeme-içme kompeksinin yanı sıra çocuklar için de 12 bin metrekarelik oyun alanını bünyesinde barındırıyor. Grup olarak yeme-içme işine uzak olmadıklarını vurgulayan Akdeniz Girişim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Şimşek, Hasbaççe yatırımını şöyle anlattı: Ben Başakşehir’de oturuyorum. Uzun süredir böyle bir ortamın eksikliğini hissediyorduk. 3-5 yıl öncesine kadar Başakşehir’de oturanlar burayı bir otel gibi kullanıp, ihtiyaçlarını Florya’dan Bakırköy’den karşılıyordu. Şimdi Başakşehir kendi kendine yeten bir bölge olma yolunda hızla ilerliyor.” 


BAŞAKŞEHİR'E...