07 / 05 / 2024

Hasdal emniyet

Hasdal emniyet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Hasdal'da yeni emniyet külliyemizi inşa edeceğiz. İstanbul Emniyet Teşkilatımız çok daha verimli, farklı hizmetlerin verileceği bir imkana kavuşacak'' dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden İBB’nin borcu var iddiası! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 11 farklı şehirde 12 emniyet binası inşa edilmesi için ihaleye çıkmıştı. Konuya ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

Elazığ'da bombalanan emniyet binası millet bahçesi oluyor!

Elazığ'da 3 sene önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu zarar gören emniyet binasının bulunduğu alanın "millet bahçesi"ne dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

Esenyurt'ta 25 apartman emniyet amaçlı tahliye edildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, Esenyurt'ta çatlaklar ve çökme sebebiyle trafiğe kapatılan Orhan Gazi Caddesi ve tahliye edilen 9 katlı binanın çevresindeki 25 apartmanın emniyet amaçlı tahliye edildiğini açıkladı...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası yıl sonunda açılacak!

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi, Yeni Gölcük Yolu üzerindeki Kalibre Boru karşısında yapımı devam süren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kemerburgaz emniyet hizmet alanı düzenlenmesine ilişkin itiraz planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mimar Sinan Mahallesi, Emniyet Hizmet Alanı Düzenlenmesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 11 Mart 2019 tarihinde askıya çıkarıldı...

Kayseri Erkilet Emniyet Hizmet Binası tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Emniyet Hizmet Binası'nda incelemeler yaptı.

Beyşehir'e yeni emniyet müdürlüğü binası!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapımına başlanan yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı devam ediyor. 

Kayseri'nin her ilçesine emniyet binası inşa edilebilir!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada gerekirse her ilçeye  emniyet binası,mahallelere polis veya jandarma karakol binaları yapılacağını dile getirdi.

Kanal İstanbul bir çevre ve emniyet projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul bir çevre ve emniyet projesidir. Bu planları şimdi yapmamız lazım." dedi. 

Sandıklı'nın yeni emniyet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilen yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu. 

Hasdal emniyet Haberi

Hasdal emniyet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Hasdal'da yeni emniyet külliyemizi inşa edeceğiz. İstanbul Emniyet Teşkilatımız çok daha verimli, farklı hizmetlerin verileceği bir imkana kavuşacak. Ve burası gerek büyüklük, gerek ihtiyaca göre bir projelendirmeyle güzel bir külliyeye İstanbul kavuşmuş olacak' dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına Motosiklet Teslim Töreni'nde konuştu.


Hasdal'da yeni emniyet külliyemizi inşa edeceğiz. İstanbul Emniyet Teşkilatımız çok daha verimli, farklı hizmetlerin verileceği bir imkana kavuşacak. Ve burası gerek büyüklük, gerek ihtiyaca göre bir projelendirmeyle güzel bir külliyeye İstanbul kavuşmuş olacak. Buradan tüm halkıma sesleniyorum. 10 günlük bir bayram sürecini yaşayacağız. Tabi ki sizler yollarda eğer yolların kuralını bir kenara koyar da duygusallıkla hareket eder ve hız yapma noktasına gelirseniz hem ailelerinizi hem bizi üzersiniz. Biz istiyoruz ki...