08 / 05 / 2024

hasırcılar residence kaç katlı

hasırcılar residence kaç katlı

Hasırcılar Residence satılık dairelerin fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Haziran 2014'te teslim edilen Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesinde ödemeler firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor...

Konut kredisi faiz oranları satışları yavaşlattı! Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu?

Türkiye genelinde konut satış hızı kredilerdeki kısıtlama ve kredi faiz oranlarının yüksek olması gibi nedenlerle yavaşladı. Bu durum konuta olan cazibeyi azaltırken vatandaşlar başka yatırım araçlarına yönelmeye başladı.

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Elif Akarlılar kimdir, kaç yaşında?

Türk iş kadını ve Mavi Jeans'in yönetim kurulu üyesi olan Elif Akarlılar kimdir? Elif Akarlılar kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

2023 Temmuz'da Aile Destek Programı ödemesi bitiyor ancak vatandaşlık maaşı geliyor! Vatandaşlık maaşlarını kaçırmayın

2023 Temmuz'da Aile Destek Programı ödemesi bitiyor ancak vatandaşlık maaşı geliyor... Vatandaşlık maaşlarını kaçırmayın... İşte vatandaşlık maaşı 2023 detayları...

Kamu işçisi zamlı maaşlarını ne zaman alacak? En düşük kamu işçisi maaşı kaç TL? Rakamlar bir bir verildi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçilerinin merakla beklediği zam oranını duyurdu. Bunun ardından maaşların kaç lira olduğu merak edilmeye başlandı. 

EYT sonuçları ne zaman açıklanacak? EYT başvuru takibi sorgulama!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) başvuruları devam ediyor. Başvuruları tamamlayan EYT’liler ise sonuçların kaç günde açıklanacağını merak ediyor. Milyonlarca EYT’li, "EYT başvuruları ne zaman belli olacak?" sorusuna cevap aramaya başladı. Peki, EYT başvuruları kaç günde sonuçlanacak? İşte, SGK EYT

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

14 ayar Trabzon hasır bilezikler ne kadar? Trabzon hasır bilezik fiyatı kaç TL? Elizi 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Trabzon hasır bilezikler, hem tasarımı hem de fiyatları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Özel işçilik ile tasarlanan Trabzon hasır bileziklerin fiyatları merak ediliyor. 14 ayar Trabzon hasır bilezikler ne kadar? 26 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

Kaçak maç yayını izleyenlere şoke eden haber! Öyle bir yaptırım geliyor ki!

Kaçak maç yayınlarının önüne geçmek için yapılan çalışmalara hız verildi. Çok sayıda kişinin özellikle derbi maçlarını kaçak olarak izlediğinden yola çıkan Digitürk ve spor kulüpleri harekete geçti.

Trabzon hasırı set fiyatları ne kadar? Trabzon hasırı set fiyatı kaç lira? Elizi 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasırı setler, özel günlerde kombinlerin incelikli bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Kendine has tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Trabzon hasırı set fiyatları ne kadar? İşte Elizi 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

Doğalgaz faturası nasıl hesaplanır? Hangi derece kaç lira yakar?

Kış aylarının yavaştan kendisini göstermesiyle birlikte evlerde doğalgaz kombileri çalışmaya başladı. Vatandaşlar "Kombi kaç derecede yanmalı? Hangi derece kaç TL yakar?" gibi soruları gündemine aldı. İşte detaylar...

hasırcılar residence kaç katlı Haberi

hasırcılar residence kaç katlı


2 blok olarak inşa ediliyor olan Hasırcılar Residence projesi İstanbul Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesi Ceylan Group tarafından hayata geçiriliyor. Hasırcılar Residence satılık 1+1 home ofislerden meydana geliyor.


Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesinde teslimler 2014 yılı Haziran ayında yapılıyor. Beylikdüzü Hasırcılar Residence ödeme koşulları dahilinde firma bünyesinde vadeli ödemelerle konut sahibi olunuyor.


Hasırcılar Residence satılık home ofislerin satış fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Hasırcılar Residence Beylikdüzü projesinde home ofislerin büyüklükleri 80 metrekare olarak belirlendi.


Ticari alanların da yer aldığı Beylikdüzü Hasırcılar Residence projesinde 224 adet home ofis ve 33 adet ticari ünite bulunuyor. Hasırcılar Residence Beylikdüzü satış ofisi ile 0212 789 47 10 telefon numarasından görüşülüyor.


Hasırcılar Residence nerede?

Hasırcılar Residence adres : Adnan Kahveci Mah. Paşabahçe Cad. No:1 Ceylan Residence B...