07 / 05 / 2024

hasköy İmam Hatip Lisesi nerede

hasköy İmam Hatip Lisesi nerede

Muş’un Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, yapımı devam eden 24 derslikli ve 300 yatak kapasiteli İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Samsun'da Köksallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Hill Garden Hasköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 5 blokta 104 adet daire inşa edilecek.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Mudanya Hasköy'de 12 adet arsa satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Samsun'da depreme dayanıksız okul yıkıldı!

Samsun'un Havza ilçesinde depreme dayanıksız olduğu saptanan Havza İmam Hatip Ortaokulu binası yıkıldı.

Sakarya İmam Hatip Lisesi inşaatında son durum ne?

Sakarya'da inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi inşaatında çalışmalar devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İmam Hatip Lisesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasköy Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasköy Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Hasköy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hasköy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çalıcıoğlu ve Mustafa Arhan Kayar ortaklığında kuruldu.

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Elazığ Keban'da hasar alan 2 okul yıkılıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar alan Kaban İlçesindeki Musa Coşkun Ortaokulu ve Atatürk İmam-Hatip Ortaokulu yıkılacak...

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Ege Yapı'dan Hasköy ve Çekmeköy'e iki yeni proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "2020'nin ikinci yarısında 210 milyon TL yatırımla iki yeni projeye başlayacağız. Hasköy'de 110 milyon TL yatırımla karma proje geliştireceğiz. Çekmeköy'de ise 100 milyon TL yatırım değerinde yeni bir proje daha planlıyoruz" diye konuştu...

hasköy İmam Hatip Lisesi nerede Haberi

hasköy İmam Hatip Lisesi nerede

Hasköy Milli eğitim Müdürü Necdet Bozyel, yapımı devam eden 24 derslikli ve 300 yatak kapasiteli İmam Hatip Lisesi inşaatını inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeni yapılan okul inşaatının resmi teslim tarihinden iki ay önce bitirmeyi planladıklarını söyleyen Bozyel, çalışmaların daha hızlı yürütülmesi konusunda çalışanlarla bir araya geldi. Bozyel, “Amacımız okul inşaatımızın resmi teslim tarihinden iki ay önce bitirmektir. Bu vesile ile hem öğrencilerimiz mağdur olmayacak hem de İmam Hatip Lisesi ruhuna uygun yeni ve modern binamızda daha kaliteli eğitim ve öğretim vermeyi planlıyoruz. 24 derslikli binamızda yaklaşık 800 öğrenci eğitim öğretim görecek” ifadelerini...