27 / 04 / 2024

Hassa Kaymakamlığı konut projesi

Hassa Kaymakamlığı konut projesi

Hassa Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan evi olamayan veya oturulamaz durumda olan dar gelirli ve muhtaç ailelere konut sağlamak amaçlı 248 konutlu projesinin son aşamaya geldiği bildirildi.

Hassa Kaymakamlığı'ndan 248 konut müjdesi!

Hassa Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan evi olamayan veya oturulamaz durumda olan dar gelirli ve muhtaç ailelere konut sağlamak amaçlı 248 konutlu projesinin son aşamaya geldiği bildirildi.

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Hatay Hassa'da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Hatay projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Hassa projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Hassa TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Hassa TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Rize 106 konut ihalesi yarın!

Rize İli Hemşin İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 106 Adet Konut , 1 Adet Kaymakamlık Konutu, 1 Adet Kreş, 24 Adet Dükkan ve Isı Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 106 konut ihalesi 4 Şubat'ta!

Rize İli Hemşin İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 106 Adet Konut , 1 Adet Kaymakamlık Konutu, 1 Adet Kreş, 24 Adet Dükkan ve Isı Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 106 konut ihalesi yarın!

Rize İli Hemşin İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 106 Adet Konut , 1 Adet Kaymakamlık Konutu, 1 Adet Kreş, 24 Adet Dükkan ve Isı Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Samsat'ta 157 konut hasar gördü!

Samsat'ta Kaymakamlık bahçesine kurulan Mobil Koordinasyon Merkezi'nde açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Akdağ, "Ağır hasarlı 75, orta hasarlı 5, az hasarlı 75 konut tespit edilmiş durumda, 2 konut da tamamen yıkılmış." dedi.

Malatya Kale Kaymakamlığı'ndan konut yardımı!

Kale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) ilçedeki ihtiyaç sahibi bir kişiye hayırsever desteğiyle ev yardımı yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Emirdağ'a 78 konut inşa edecek!

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, geçtiğimiz yaz ayları içerisinde Emirdağ’a yeni bir TOKİ yapılacağının müjdesini vermişti. Yapılan yazışmalar sonrası Emirdağ Kaymakamlığı tarafından alınan talep belgeleri sonrasında Emirdağ’a 78 yeni konut yapılacağını müjdeledi.

TOKİ Batman Hasankeyf 320 konut ihalesi bugün!

Batman Hasankeyf İlçesi 320 Adet Konut, Kaymakamlık Resmi Konutu ve Mezarlık Alanı Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'da gerçekleşecek.

TOKİ Hasankeyf 320 konut ihalesi 12 Ekim'de!

TOKİ Batman ili, Hasankeyf İlçesi 320 adet konut, kaymakamlık resmi konutu ve mezarlık alanı altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'nin Turgutlu 282 konut projesi tamamlandı!

TURGUTLU Kaymakamlığı bünyesi altında hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile TOKİ’nin işbirliğinde ilçenin İstasyonaltı mevkiisinde yaptırılan Turgutlu Sosyal Konut Projesi altındaki 282 adet konu tamamlandı.

TOKİ Manisa Köprübaşı'nın konut ihtiyacını karşılanacak!

Köprübaşı İlçesinde dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşların konut ihtiyacı Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından karşılanacak. Köprübaşı Kaymakamlığı, TOKİ adına ön taleplerin toplanmaya başlandığını açıkladı.

TOKİ Rize Hemşin'de 155 adet konut yaptıracak!

TOKİ Rize Hemşin 155 adet konut, 1 adet kaymakamlık lojmanı ve 44 adet ticari dükkan inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 27 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Hassa Kaymakamlığı konut projesi Haberi

Hassa Kaymakamlığı konut projesi


Hassa Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan evi olamayan veya oturulamaz durumda olan dar gelirli ve muhtaç ailelere konut sağlamak amaçlı 248 konutlu projesinin son aşamaya geldiği bildirildi. 

Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında protokol imzalandığını ifade ederek "Arsalarımızın teminini, devrini ve tahsisini gerçekleştirdik. TOKİ yetkilileri ile görüşmemizde, Hatay'ın oransal olarak en kırsal nüfusuna sahip ilçelerinden olan aynı zamanda deprem kuşağında bulunan Hassamıza 248 yeni, depreme dayanıklı, insani standartlarda konutun ihalesinin İnşallah üç ay içerisinde, yapımının ise hemen ardından gerçekleşeceği müjdesini almış bulunuyoruz" diye konuştu. 

İlçenin Karşıyaka mahallesinde duble yola yakın toplam 19380 m2 büyüklüğünde olan arsan üzerinde Hassa'nın yeni konseptine uygun modern bir şehrin ilk adımları atılacağını sözlerine ekleyen Kaymakam Tekbıyıkoğlu "Hassa'ya hayırlı uğurlu...