28 / 04 / 2024

TOKİ Manisa Köprübaşı'nın konut ihtiyacını karşılanacak!

TOKİ Manisa Köprübaşı'nın konut ihtiyacını karşılanacak!

Köprübaşı İlçesinde dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşların konut ihtiyacı Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından karşılanacak. Köprübaşı Kaymakamlığı, TOKİ adına ön taleplerin toplanmaya başlandığını açıkladı.



Köprübaşı Kaymakamlığı, dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) adına ön taleplerin toplanmaya başlandığını açıkladı Köprübaşı İlçesinde dar ve oıla gelir grubunda yer alan vatandaşların konut ihtiyacı Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından karşılanacak. Köprübaşı Kaymakamlığı, dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) adına ön taleplerin toplanmaya başlandığını açıkladı 


Köprübaşı Kaymakamı Abdulkadir Çelik konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ülkemizde model oluşturulması amacıyla dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşlar ile yoksulların konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik ön talep toplama yöntemiyle konut temini sağlanmaktadır. Bu konuda İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi, dar ve orta gelirli vatandaşların toplu konut taleplerine ilişkin Hükümet Konağı girişinde talep masası oluşturulmuş olup. görevlendirilen personel aracılığıyla vatandaşların talepleri alınmaktadır. Kaymakamlığımız tarafından alınan talepler Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'na gönderilecektir" dedi. 


Hür Işık Gazetesi


Geri Dön