10 / 05 / 2024

hassa kaymakamlığı yeni ev

hassa kaymakamlığı yeni ev

Hatay Hassa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, evleri oturulamayacak durumda olan vatandaşların barınma problemini çözüyor. Evlerine kavuşan ihtiyaç sahibi aileler, şefkat elini uzatan vakıf yöneticilerine teşekkür etti....

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Beypazarı'nın yeni kaymakamlık binası yapıldı!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yeni kaymakamlık binasının yapımı bitirildi.

Antalya Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Namık Kemal Bulvarı'nda bulunan Antalya Kepez Kaymakamlığı, Sakarya Bulvarı'nda inşaatı tamamlanan yeni hükümet konağına taşındı. Kaymakamlık, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kepez Kaymakamlığı yeni hizmet binasında inceleme yapıldı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemeler yaptı. 

Bayraklı’ya 2 yeni kamu binası!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Bayraklı’ya Kaymakamlık ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak kullanılmak üzere iki yeni hizmet binası yapılacağını bildirdi. 

Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Antalya Kepez Kaymakamlığı, yeni hizmet binasına taşındı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yeni binada incelemelerde bulundu.

Ordulu Hayriye Demir yeni evine kavuştu!

Ordu’nun Perşembe ilçesinde yaşayan Hayriye Demir, Perşembe Kaymakamlığı tarafından inşa edilen yeni evine kavuştu.

Çekmeköy Belediyesi'nden yeni nesil binalar için teknik eğitim!

İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi'nin iştirakçi olduğu Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

Palandöken'e yeni kaymakamlık binası!

Palandöken Belediyesi, 20 yıldır kullandığı eski binasından yeni binasına taşındı ve orada hizmet vermeye başladı. Eski binanın yerine kaymakamlık yapılacak.

Hatay Hassa'ya yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdürüyor.

Adıyaman Tut'a yeni kaymakamlık yapılması isteniyor!

Adıyaman'ın Doğu Anadolu fay hattı üzerinde bulunan Tut ilçesinde, mevcut kaymakamlık binası miladını doldurdu. İlçe sakinleri yeni, dayanıklı ve daha geniş bir bina yapılmasını istiyor.

Antalya Demre'de yeni öğrenci yurdu tamamlandı!

Antalya Demre'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan yeni öğrenci yurdu tamamlandı.

Tarsus’ta yeni Kaymakamlık binası için çalışmalar başlatıldı!

Tarsus’a yeni Kaymakamlık binası yapımı için çalışmalar başlatıldı. Peki Tarsus Kaymakamlık binası ne kadar sürede tamamlanacak?

hassa kaymakamlığı yeni ev Haberi

hassa kaymakamlığı yeni ev


Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nden talep edilen 34 kişiden 21’inin hak sahipliği onaylanarak kaynak tahsis edildiğini belirtti. Kış gününde sıcak yuvalarına kavuşan ailelere, evlerinde huzur, sağlık ve afiyet içerisinde oturmaları temennisinde bulunan Tekbıyıkoğlu, Amanos dağları eteklerine kurulu olan Gazeluşağı ve Yeniyapan köylerini ziyaret ederek, evleri tamamlanan ailelere hayırlı olsun dileğinde bulundu. 


Gazeluşağı köyünde, Murat Kamalak, Naime Dokuz, Kenan Kara, Güllü Yavaş, Yeniyapan köyünde de Senem Bağcı isimli vatandaşlar kendilerine devletin şefkat elini uzatan devlet büyüklerine teşekkür...