02 / 05 / 2024

Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Antalya Kepez Kaymakamlığı, yeni hizmet binasına taşındı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yeni binada incelemelerde bulundu.



Antalya Kepez Kaymakamlığı, yeni hizmet binasına taşındı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yeni hizmet binasına taşınan Kepez Kaymakamlığı'nı ziyaret etti.

Milliyet'te yer alan habere göre Karaloğlu, yeni hizmet binasının fiziki durumuyla ilgili incelemelerde bulundu. Vali, kaymakamlık çalışanlarıyla sohbet etti.

Vali Karaloğlu, "Vatandaşların talebi sonsuz olabilir, vatandaşlarımızın isteklerini yerine getiremesek dahi onlarla güleryüzle isteğinin yerine getirilemeyeceğini ifade etmemiz lazım. Vatandaşımız buradan ayrılırken 'benim talebim yapılabilseydi, muhatabım bunu yapacaktı ama mümkün olmadığı için yapılmadı' diyerek ayrılmamalı. Buradan çıkan herkes mutlu ve memnun ayrılmalı. Bu binalar vatandaşlarımız daha iyi hizmet alsın, hizmet sunan da daha iyi imkanlarda hizmet sunsun diye yapılıyor. Başka bir amacı yok" şeklinde konuştu.

Kaymakamlıktan hizmet alan vatandaşlarla konuşan Vali, Kepez'de çok önemli kentsel dönüşüm ve kültür sanat projelerinin yanı sıra iş dünyasına ilişkin çok önemli yatırımların olduğunu vurguladı. Karaloğlu, yeni kaymakamlık binasının ilçeye önemli katkı sağlayacağını söyledi.
 


Geri Dön