29 / 04 / 2024

Hassas çelik 2014 cirosu

Hassas çelik 2014 cirosu

Yassı çelik üretiminde ilk yerli özel sektör üreticisi Tosyalı Holding, şimdi de Japon ortağı ile birlikte Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili çelik tesisinin temelini atmaya hazırlanıyor.

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9140 PM 1400 Devir,9 Kg Çamaşır Makinesi, çamaşırları yarı zamanda 2 kat daha hassas yıkayan Aqua Touch teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...

Burdur Devlet Hastanesi geri sayıma geçti!

Burdur Devlet Hastanesi yatırımı Resmi Gazetede yayımlandı. Konu ile ilgili AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik "2014 yılından bugüne bu yatırımın gerçekleşmesi yoğun çaba harcadık.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Tosçelik Anadolu 500’de ikinci sırada!

Demir-çelik devi Tosyalı Holding, 2014’te 3 milyar dolarlık ciroyu aşarken bunun en büyük kaynağı Tosçelik oldu. Grubun cirosunun 2,6 milyar TL’lik kısmım Tosçelik yaptı.

Bozüyük Belediyesi yapım ihalesini Çelik İnşaat kazandı!

Bozüyük Belediyesi 2014/50007 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Çelik İnşaat 800.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu.

Yurtiçi projeler ve yeni pazarlar çelik sektörünü büyüttü!

Türkiye'de çelik üretimindeki düşüşe rağmen, 2014 yılında yapılarda kullanılan çelik miktarında artış yaşandı. Geçen yıl büyük projelerin devam etmesi, yapısal çelik sektörünün büyümesinde temel faktör oldu.

Çelik yapıların tasarım ve yapım kuralları yeniden belirleniyor!

Türkiye'de demir-çelik sektörü 2014 yılında miktar bazında 18 milyon ton ve değer bazında 13 milyar doları aşan rakamlar ile inşaat çeliği inşaat sektörünün en çok ihraç ettiği ürün olmuştur.

Arçelik tesislerine iki ödül birden geldi!

Arçelik'in Çerkezköy’de bulunan Elektrik Motorları İşletmesi ve Bolu’daki Pişirici Cihazlar İşletmesi, Japan Institute of Plant Maintenance (JIPM) tarafından 2014 yılı Aralık ayında yapılan denetimler sonucunda TPM çalışmaları dolayısıyla iki ödül aldı..

İzmir Demir Çelik genel kurul toplantısı 31 Mart'ta!

İzmir Demir Çelik A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre İzmir Demir Çelik A.Ş 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısını yayınladı.

Ömer Çelik: Yabancı turist sayısı arttı!

2014 yılı turizm verilerini açıklayan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik İstanbul 'un yine rekor kırdığını, yabancı turist sayısında yüzde 5,5 artış olduğunu söyledi.

Müzelerden 435 milyon TL geldi!

Turizmde izlenen yenilikçi politikalar gelirlere de yansıdı. Müzekart’a ilginin yoğun olduğunu belirten Turizm Bakanı Çelik, 2014’te müze ve ören yerlerinden sağlanan gelirin yüzde 39 artarak 435 milyon liraya ulaştığını söyledi.

37 milyon turist 9 ayda 26 milyar dolar harcadı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, 2014'te turist sayısının yüzde 5.5 artışla 36.8 milyona ulaştığını açıkladı. Çelik, "Gelir yüzde 8.5 artışla 26.6 milyar dolar oldu" dedi.

Hassas çelik 2014 cirosu Haberi

Hassas çelik 2014 cirosu


Tosyalı Holding ile Japon ortağı Toyo, Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili özel çelik tesisini kasım ayında kuracak, cep ve tablet için üretim yapacak


Yassı çelik üretiminde ilk yerli özel sektör üreticisi Tosyalı Holding, şimdi de Japon ortağı ile birlikte Türkiye’nin ilk yüksek teknolojili çelik tesisinin temelini atmaya hazırlanıyor. Tesiste Apple gibi teknoloji devlerinin telefonlarda ve tabletlerde kullandığı hassas çelik plakalar da üretilecek, elektrikli araçların akülerinde kullanılan levhalar da. 8 mikrona kadar incelikte hassas çelik üretilebilecek tesiste free shop’larda görmeye alıştığımız madeni gıda kutuları ve film kaplanmış buzdolabı çeliği de imal edilebilecek. Tosyalı Holding’in yüzde 51 pay ile Japonya’nın ambalaj sektörü teknoloji lideri Toyo Kohan ile ortaklaşa kurduğu Tosyalı Toyo Çelik AŞ’nin ilk etapta 425 milyon dolara mal olacak tesisinin temeli önümüzdeki...