07 / 07 / 2024

Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi adres

Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi adres

Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi 50 bin TL sermaye ile bugün Pendik'de Süleyman Genç tarafından kuruldu.

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Kurumsal Dekor Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kurumsal Dekor Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tezcan tarafından kuruldu.

İris Kurumsal Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Kurumsal Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Eıhab Zın  Noor Raı ve  Zaıdan Emre tarafından kuruldu.

Yerce Mimarlık'tan Yataş'a kurumsal konsept tasarım! 

Yerce Mimarlık, Yataş için yenilenen marka kimliğine uygun olarak, alışılmışı farklı kılacak bir kurumsal konsept tasarımı gerçekleştirdi. 

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Ersoy tarafından kuruldu. 

Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi kuruldu!

Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi 50 bin TL sermaye ile bugün Pendik'de Süleyman Genç tarafından kuruldu.

TeamFores Mimarlık, Turkcell Tepebaşı Plaza Yönetim Katı'nı tasarladı!

İç mimari tasarımı ve uygulaması TeamFores Mimarlık tarafından yapılan Turkcell Tepebaşı Plaza Yönetim Katı, firmanın dinamik, istikrarlı ve çevreye saygılı bir anlayışa dayalı olan kurumsal kimliğini kalite ve konforla buluşturuyor.

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

Mimarlar Odası Şube yöneticileri mimarlık ofislerini ziyaret ediyor!

Mimarlık Ofislerini ziyaret ederek, ofis sahibi mimarlar ve ofislerde ücretli çalışan mimarların sorunları ve çözüm önermelerini yerinde tartışma hedefiyle başlatılan ziyaretlerde Mimarlar Odası Ankara Şubesi yöneticileri Hatırlı Mimarlık ofisine konuk ol

Kepez Ulusal Mimarlık Yarışması sonuçlandı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kentin önemli bir değeri olan Mimar Turgut Cansever’in hatırasını “Ulusal Mimarlık Yarışması” ile yaşatıyor..

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi adres Haberi

Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi adres



Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi 50 bin TL sermaye ile bugün Pendik'de Süleyman Genç tarafından kuruldu. 


Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...