21 / 05 / 2024

hatay 1. ulaşım çalıştayı

hatay 1. ulaşım çalıştayı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Ulaşım Çalıştayı'nın ikinci gününde Nazım Çulha Arsuz'un ulaşım sorunları ve bu sorunların çözümüne ışık tutacak önerileriyle dikkat çekti.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

İki havalimanı arasındaki ulaşım süresi 1 saate inecek!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi ile İstanbul Yeni Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki ulaşım süresinin 1 saate düşmesi planlanıyor.

Hatay'ın ulaşım sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hiçbir ayrım gözetmeden il genelinde ulaşım sorunlarını en aza indirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

Hatay'ın sorunu imar ve ulaşım!

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin temel sorunlarının 'imar ve ulaşım' olduğunu söyledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi ziyaret eden Vali Ata, kent hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Hatay Çalıştayı'nda Arsuz'un ulaşım sorunları konuşuldu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Ulaşım Çalıştayı'nın ikinci gününde Nazım Çulha Arsuz'un ulaşım sorunları ve bu sorunların çözümüne ışık tutacak önerileriyle dikkat çekti.

Ulaşım Master planı İskenderun Çalıştayı gerçekleştirildi!

Hatay ili Ulaşım Master planı İskenderun çalıştayı İskenderun Belediyesi Meclis salonunda yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Yapılan çalıştayda da Ulaşım Master Planı İskenderun Çalıştayının önemine değinildi.

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 1 Şubesi açıldı!

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 1 Şubesi, Özcan Taş Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Ordu'da dört ayrı ulaşım projesi için 1.4 milyar liralık yatırım yapıldı!

Türkiye'de deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk havalimanının yapıldığı Ordu'da dört ayrı ulaşım projesi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca yaklaşık 1 milyar 400 milyon liralık yatırım yapıldı

Kurtköy W Roof ulaşım!

Kurtköy W Roof ulaşım, iletişim ve adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. W Roof projesi İstanbul Anadolu yakasında inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım!

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım, adres ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Evviva Nirvana projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Ankara One Tower ulaşım!

Ankara One Tower ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Tek bloktan meydana gelen Ankara One Tower'da konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan oluşuyor.

Kartal Deniz Yıldızı ulaşım bilgileri!

Kartal Deniz Yıldızı ulaşım bilgileri detayları haberimizde yer alıyor. Kartal Deniz Yıldızı projesinde konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

hatay 1. ulaşım çalıştayı Haberi

hatay 1. ulaşım çalıştayı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Hatay'ın ulaşım sorunlarının tespiti ve çözüm yollarının belirlenmesi amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Ulaşım Çalıştayı'nın ikinci gününde Arsuz'un ulaşım sorunları ve bu sorunların çözümüne ışık tutacak önerileriyle dikkat çekti. Tüm ilçe belediye başkanlarının ulaşım sorunlarını dile getirdiği toplantıda, Büyükşehir Yasası kapsamında oluşturulan yeni ilçelerin ulaşımın yanı sıra teknik, üstyapı ve altyapı anlamında ciddi sıkıntılar yaşadıklarına değinen Başkan Nazım Çulha, ulaşım ağının yenilenmesi, Ulaşım Master Planı'nın İmar Planı ile koordineli bir şekilde hazırlanması, yeni güzergâhların belirlenmesi, yaya yolu, bisiklet yolu ve engelliler için ulaşımı rahatlatacak düzenlemelerin yapılması, Arsuz - Samandağ yolunun açılmasının yanı sıra, Arsuz'dan Mersin'e kadar turizme yönelik deniz yohı yatırımlarının yapılması gerektiğini ifade etti. 

Arsuz'un İskenderun-Arsuz yolu 2x2 yol...